Silver

Začel/a žabec, April 17, 2017, 06:03:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

žabec

Pod domačim kozolcem sem Silverju zamenjal olje in vse filtre, no ne vse, filter za kabino me še čaka, ker je včerja zmanjkalo časa. Po 20000 k je bilo olje kar črno. Spet sem uporabil TOTAL Ineo first. Po 40000 km lastništva avto dela kot urica. Glede zanesljivosti pa že predstavlja resno grožnjo japončici, ki sem jo imel prej.
Samo ena boginja je prava !

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

žabec

Ja imaš prav, vzamem pohvalo nazaj:AngelPray:

žabec

Èez vikend sem zamenjal zadnje zavorne ploščice. Zanimivo je, da so se obrabile hitreje kot prednje.

Xandrej

Jap zaradi elektronske zavore ko spusti ko spelješ...

žabec

Na to pa še pomislil nisem.:Hammer3:

žabec

Zadnjič, ko sem menjal ploščice za zadnje diske, sem ugotovil, da so diski že obrabljeni do limita. Naročil sem komplet za zadnje in sprednje diske skupaj s zavornimi ploščicami. Ta vikend sem vse skupaj zamenjal pod domačim kozolcem. Dva vijaka na zadnji osi sta se nekaj upirala, vendar sta ob ustreznih ukrepih nehala trmoglaviti. Zaviranje je sedaj prava milina, počakati moram še, da se ploščice vsedejo.

žabec

Silver je dobil novo olje in filtre, glede na izkušnje sem spet kupil TOTAL Ineo first. V garaži pa na montažo čakajo še nove letne gume. Odločil sem se za Michelinke Premacy 3, ki so bile tudi originalno montirane, kar se vidi na rezervnem kolesu.

andraž

Si kupil nove? Primacy 3?

žabec

andraž

Sem mislil, da Primacy 3 ni več za dobit.

sulicar

Citat od: žabec;259015Zadnjič, ko sem menjal ploščice za zadnje diske, sem ugotovil, da so diski že obrabljeni do limita. Naročil sem komplet za zadnje in sprednje diske skupaj s zavornimi ploščicami. Ta vikend sem vse skupaj zamenjal pod domačim kozolcem. Dva vijaka na zadnji osi sta se nekaj upirala, vendar sta ob ustreznih ukrepih nehala trmoglaviti. Zaviranje je sedaj prava milina, počakati moram še, da se ploščice vsedejo.

Znamka in cena diskov in ploscic

žabec

Sprednji diski Ridex zadnji Valeo, ploščice pa LPR. Vse skupaj je bilo okoli 170 EUR pri AUTODOC.

žabec

Silver je dobil nove čevlje.

žabec

Silver je prekoračil dvestotko, posledično smo mu zamenjali vse jermene in vodno črpalko.