P: C5 2.0 hdi automatik

Začel/a datanitilu, April 03, 2017, 08:10:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

datanitilu

Prodam lepo ohranjeno c5 letnik 2006

225000
Redno servisiran potrjena servisna knjiga
V zadnjih 30000 km zamenjani prakticno vsi kriticni elementi:
- hladilnik klime
- lopute ventilacije
- hidropnevmatski blok na avtomatskem menjalniku
- olje v menjalniku zamenjano 3 v celotni zgodovini avta
- obe xenon zarnici

Pred 1000 km narejen veliki servis:
- vsi jermeni
- vsi sponarji
- vsi filtri
- diski in ploscice spredaj

Avto ima nove gume

Avto je pripravljen za naslednjih 100000 brez investicij in je naprodaj ker potrebujem karavana. Mozna menjava za c5 karavan obvezno avtomatik.

Cena 4500€

040188877

datanitilu

Torej vse ze prej navedeno se vedno drzi. Od takrat je bil zamenjan se EGR ventil. Jutri gre se na menjavo filtrov in olja. Avto ima sedaj 265000.

Cena 2800eur

Ce se hitro najde kupec grem na 3.0 hdi v nasprotnem primeru pa spet do naslednjic😁

Čojko

Po lastni izkušnjah je še nekoliko predrag.

datanitilu

z avtom se ne mudi, tisti 3.0 je itak že davno šel...

datanitilu

CEPETKO

Najbolje je če hočeš avto prodati ga prodaš trgovcu pa je če ni interesa. Tudi če daš ceno dva  tisočaka ali celo manj bo še vedno predrag. Trg je eno realnost je drugo. Danes je avto izredno težko prodati še težje pa kupiti.
Citroen - kreative tehnoloži.

Čojko

zlikovski

Tolko za info, pred tremi leti sem kupil C5 letnik 2004 prva registracija 2006 za 1200€.
Pa še zdaj diha.

datanitilu

ne vem kaj si hotel povedat
pred dvemi leti sem za tamalga vzel za 70EUR hondo civic bingo 1996 s 300000 kilometri in še vedno diha

Citroenovc

Jaz tud ne vem, kaj hočete vsi po spisku mu povedat.

Jaz žal imam že dva, drugače se mi zdi tale tvoj super izbor. Sedeži so top trpežen material opcija, Exclusive poskrbi, da je še za leto 2019 dovolj dobro opremljen z bonbončki, ki štejejo v vožnji, motor je itak zakon. Km ima malo. Èe je še res tako vzdrževan, kot piše - je tudi za 2300 super. Pri teh C5II med 2004 in 2007 pa letnik res nima veze na ceno - razlike je kvečjemu max par 100 Eur med posameznimi primerki, pa itak bolj šteje ohranjenost in stanje kot letnik. In če je problem odcolat 300Eur več kot za "zmahančka" - mah klinca, potem to ni kupec za tak avto ...

Kar se tiče I-ke - več kot 1200 za super ohranjeno jaz niti dal ne bi - ker je meni osebno avto neprimetljivo grši. Hecno ja, ni veliko razlike med njima, ampak IIjko so meni naredili neprimerno lepšo. ŽE luči spredaj in ločene meglenke v odbijaču; niso slabe tudi luči zadaj, ki so prepoznavne in edinstvene. Govorim seveda za limuzino. Karavan itak je zadaj enak.
Noter so pa itak z minimalnimi popravki naredili bistveno lepšo notranjost - pa so samo nikakve "alu" ali "les" plastike po notranjosti zamenjali z lepimi črni letvicami in pa spremenili sredinsko konzolo ... no pa števce so malo pregrafičirali (sicer bi raje videl zelene, ampak grafika je pa v C5II neprimerno lepša).
OK

LP
Primož

antasi

ja, samo takih kupcev, kot si ti in hkrati ljubiteljev starih C5 je vse manj, ali skoraj nič.
Večina pač gleda na letnik in ceno in če se avto prodaja dve leti tudi marsikoga odvrne.
Pri nas v bistvu redno vidim samo mokija iz foruma in taxiste s starimi C5
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

Veliko ljudi tudi zelo slabo pozna Citroena. Smo le usmerjeni k bivšim zavojevalcem.
Marsikdo, ki se vsede k meni v avto, sprašuje katera gajba je to... potem pa je neverjetno presenečen nad udobnostjo vožnje. Hidravlika? Kaj je to? A nimajo to samo bagri?
Zato tudi ni prodajni hit. Tak avto kupi samo tisti, ki ve kaj kupuje.

Citroenovc

Antasi, se popolnoma strinjam.
Sem pred casom ;) Ko sem 1999 kupil BXa sem se od "orto citroenarjev" poslusal, da to ni nic ... ni neki "pravi citroen". Pa ni niti oldtajmer ... pa v bistvu sem ga najbrz kupil samo zato, ker je bil poceni ... ipd ...
No ja, BX je se vedno pri hisi. Se vedno mi je vsec kotp rvi dan. Al pa celo bolj. Ker vem, da je fantasticen produkt nekega polpreteklega casa. Ki ga ta tovarna z raznimi spacki tipa Aircross, DS7 ipd pac ne bo vec zmogla doseci ali preseci.
V bistvu je za moje pojme ravno C5II zadnji pravi Citroen. IIIjka je lezenje v rit njemackom pojmovanju kako nardit na zhnaj velko kiblo, ki te noter utesnjuje in klavstrofobira ..
OK

LP
Primož

zlikovski

Primer tak na grobo povedano za 13let star avto daš 2300€, po drugi strani pa narod govori, kaj boš z tak starimi jajci, se samo kvari ni zanesljiv,... pa makar to nedrži.
Tak da se na koncu sprašuješ če sem normalen jaz ali oni.