P: C5 2.0 hdi automatik

Začel/a datanitilu, April 03, 2017, 08:10:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zupi13

Kolk starega (ohranjenega) švaba dobiš za tak denar?

Čojko

C5II je zelo hvaležen avto, nepokvarljiv. Ta primerek je zgleda zelo lepo ohranjen z exclusive opremo, HDI zanesljivim motorjem, ter avt. menjalnikom, ki da luksuz avtomobilu hkrati pa strah kupca pred odpovedjo. Za tak denar je to odličen avto, pa tudi če ti kaj hudega odpove ali ga razbiješ ga parkiraš na odpad za 500 EUR in nisi v taki hudi izgubi.

zlikovski

gule

Ðurota vprašite, baje je KIA prava stvar. Za vse ostalo, pa je tu Dacia. Polna Francija na vasi je Dusterjev. Oni že vedo zakaj to vozijo.

datanitilu

Da malo spet ozivim tale oglas
Avto je se vedno pri hisi v zadnjem casu sem spisek urejenih stvari se podaljsal...
Zamenjani ze vsi 4 senzorji spredaj in bo spet mir za 100000 z njimi
Zamenjani vsi nosilci motorja
Zamenjani amortizerji pokrova prtljage
Jutri se semering med motorjem in menjalnikom in pa olje v avtomatskem menjalniku ter menjava bremzolja
Upam da mi do konca tedna znese se zamenjat poceno sprednjo sipo
Avto ima zdaj 280000
Ce se najde kupec ki bo ponudil 2300 bo avto sel v nasprotnem se naprej ostaja

dexterboy

Ojla.
Link do oglasa ne obstaja?
Gledam enega cepetavčka, res, da z manj denarja, ampak tudi tole ni veliko...

Moral se bom posloviti od moje blondinke :emot97:
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

datanitilu

Avto se ni prisel od serviserja saj grejo v sanacjjo se zajle za rocno vkljucno z nosilci, ki pa jih ni na zalogi in pridejo v ponedeljek.

datanitilu

Zamenjan semering med motorjem in menjalnikom, zamenjana vodila za zajle rocne zavore in zajle tudi, zamenjane tudi obe roki...
Skratka na avtu je bolj ali manj narejeno ze vse kar je mozno.

datanitilu

tomaz555

Saj ne, da tvojemu avtu kaj fali, verjetno je  ok. Ampak pri takem avtu ni nikoli konec, je vedno nekaj. Èe to vzameš v zakup si zadovoljen lastnik. Vedno me spravijo v smeh modeli, ki napišejo kaj v smislu sedaj pa 200kkm samo tankaj in vozi. NIKOLI.

datanitilu

veliko stvari nebi bilo treba zamenjati... lahko bi bile na avtu dokler ne crknejo samo jaz imam avto zato da se z njim vozim ne, da razmišljam če bo kaj crknilo
recimo en noslec je mel luft pa smo zamenjali komplet... ročna je bila malo trda, pa smo zamenjali kar vse komplet, ker so bila vodila mal zarustana...

skratka za avto je dobro poskbljeno mi je pa zanimivo kako recimo ni zanimanja... zastonj ga seveda ne bom dal... bo pa pač eden tistih ki bo naredil 500000

tomaz555

Saj te zastopim, ker sam počnem isto in vedno se kaj najde, razen če pogledaš stran.

dexterboy

06.09.2019 sem poslal obvestilo z vprašanjem, kjer za vraga so kakšne slike, oglas, cena... no, vmes sem že kupil avto. Pa je šel potencialni kupec za volan drugega cepetavčka...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

datanitilu

no zdaj pa je res prišel čas...
avto ima frišno olje v avtomatiku, je globinsko očiščen in ima seveda tudi kakšno lepotno napako več ampak se praktično skoraj nič več ne vozi od kar je žena na delu od doma. v zadnjem letu je naredil par 1000 km leto prej tudi ne veliko in nima smisla ga imeti pri bajti... link do oglasa https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16568091&display=Citroen%20C5%20Exclusive%202.0%20HDi%20Avt.%20FAP

datanitilu