Letne pnevmatike za Berlingo

Začel/a ribcek, Marec 11, 2017, 08:02:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ribcek

Koliko vas je, ki ste se odločili po hitrem postopku zamenjati prvovgradne michelinke z drugimi znamkami? S katerimi ste zdaj zadovoljni?

xpuser

uniroyalke super v dežju poceni,AMPAK ker si na forumu kakšne kitajske low buðet.

ribcek

Citat od: xpuser;231430uniroyalke super v dežju poceni,AMPAK ker si na forumu kakšne kitajske low buðet.
Kitajcev pač ne.

Romzi

Čojko

Vsak svojo kobilo hvali. Malo si teste na AMZS poglej in se odloči med prvimi, ki so brez napak. Primerjaj koliko voziš, obraba, hrup, cena,... in to je to.

Xandrej

Z vsemi tiste ki so na testih med prvih 10 to je to... Vzameš tiste katere dobiš najbolj poceni pa je...

tomko030

Imam Nokian I-Line, kupil lani, z njimi zelo zadovoljen.:BigThumbs:

Xandrej

Pirelli Cinturato P 7 Ecoimpact
Hankook Ventus Prime 2
Michelin Primacy 3
Continental SportContact 5
Goodyear EfficientGrip Performance
Bridgestone Turanza T001
Point S Summerstar Sport 2
General Altimax UHP
Fulda SportControl
Sava Intensa UHP
Dunlop Sport Maxx
Atlas Sport Green
Kumho Ecsta LE Sport KU 39
Nexen N'Fera SU 1
Apollo Aspire 4G
Nokian zLine

Priporočljive iz testa

kstoner

jaz imam FULDA Ecocontrol HP, pa se mi zdi boljše kot Michelinke.
Pa še v ceni je velika razlika

casper

Jaz michelinke na avto ne bom več dajal - komaj so mi zdržale 3 sezone! Pa sloh ne vozim veliko.

Zdaj sem kupil Fuldo ker so bile ful poceni na mimovrste. Bomo videli kako se bojo obnesle.
Drugače bi se odločil za Uniroyal ker sem jih imel na prejšnjem avtu in sem bil zadovoljen.

ribcek

Jaz bom imel mišlenke, ajde, še letošnjo sezono, ker bom kupil nove za drug avto.

minek

Najbrž sem jaz tudi to poletje obsojen na gumo, ki je prišla z avtom, ker prodati se to najbrž kljub samo 12500km da le za drobiž.

antasi

Citat od: ribcek;231768Jaz bom imel mišlenke, ajde, še letošnjo sezono, ker bom kupil nove za drug avto.

Vsako leto iste teme...
Pa kako niso dobre mišelinke za berlingota?
Kako lahko divjate z njim, ali driftate al kaj?
Ne rečem, če bi imeli kaj drugega od citroenov
npr. Mokko ali pa Insignio OPC..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ribcek

Citat od: antasi;231770Vsako leto iste teme...
Pa kako niso dobre mišelinke za berlingota?
Kako lahko divjate z njim, ali driftate al kaj?
Ne rečem, če bi imeli kaj drugega od citroenov
npr. Mokko ali pa Insignio OPC..

Hehe, nisem edini ki tako pravi za te gume, pa saj ne divjamo, enostavno nimajo pravega oprijema.

ribcek

Offtopic:
A je kdo delal pri teh prvovgradnih pnevmatikah t.i. zasuk na posebni centrirki, sprašujem zaradi tresenja pri 130? Saj vem, navajajo se različni vzroki. Bi šel to delat, v kolikor se zadeva obnese?