PSA + Opel

Začel/a fifk, Februar 15, 2017, 07:07:16 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Jaz pa sem kupil rabljeno C5-ko zaradi ljubezni do hidravlike in Citroena. In naslednji avto bo spet C5-ka s hidravliko.

Xandrej

Pol pa ti zmanjka ljubezni do hidravlike saj je adijo... So hidravliko mečki prodali boš mogu na zvezdo počakat...

Čojko

Citat od: sl1;230525Jaz sem kupil starega Citroena z ljubeznijo do denarja. Evo - s čustvi. :)

Nisi dobro napisal. Tega si kupil z ljubeznijo do denarja, naslednjega pa boš z ljubeznijo do Citroena.

sl1

Ma saj sem se že na tega navezal... Pa še hidravlike sploh nima.

tomaz555

Evo, sem kupil novega, zato ker je Citroen in je servis dober. Uživam pa z 26 let starim BX-om, ki je dnevno na cesti.
Po moje je posebnež lahko tudi velikoserijski, kot je bil I Twingo, meni odbit je tudi Juke (sicer mi ni všeč, jih je pa kar nekaj na cesti).

MSrougeZX

Tudi jaz imam doma avto z 30k km...kupil novega 4 leta nazaj ampak najbolj pa uzivam v 16 let starem Twingoju.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

vinotoc

Citat od: Xandrej;230519Sami delničarji PSA-ja tukaj gor... Od vseh kaj smo se vslinli v to temo je eden ali pa 2 kupila NOVEGA citroena v roku 2 let...

Seveda sem kupil starega, saj sem razliko do novega junija vložil v delnice ( http://www.finanzen.net/aktien/Peugeot-Aktie) in imam toliko več denarja, da lahko spet kupim starega.  :)
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Xandrej

Citat od: MSrougeZX;230537Tudi jaz imam doma avto z 30k km...kupil novega 4 leta nazaj ampak najbolj pa uzivam v 16 let starem Twingoju.

Ja itak, ker se ti jebe avto je vreden za eno boljo televizijo in te boli pimpek za njega... Laguno pa paziš ker je nov, lepa pa še kaj... Idi z tvingotom na morje letos ali pa v berlin... To mora bit vrhunsko... :BigThumbs:

Čojko

Se ne strinjam s teboj. Šele ko/če boš nazaj prešaltal na Citroena ali Alfo boš razumel za kaj se gre.

garac

res je vrhunsko, naš prijatelj gre s C1 in šotorom Portugalsko... verjamem, da bo bolj užival, kot pa kak Pajo s  svojim avdijem, ki bo spal v hotelu

Sicer pa vsakemu svoje. Ne zamerim nikomur
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xpuser

Saj s telefonom vrednim 15 50 ali pa 700e lahko telefoniraš.

garac

to je to, ampak Nokia je zakon
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Citat od: garac;230577res je vrhunsko, naš prijatelj gre s C1 in šotorom Portugalsko... verjamem, da bo bolj užival, kot pa kak Pajo s  svojim avdijem, ki bo spal v hotelu

Sicer pa vsakemu svoje. Ne zamerim nikomur

Mislim da je glavna razlikaglede potovanja z avtom v tem ce se ti mudi ali me. Pustimo vrocino pa klime. Ce sem casovno omejen bom vzel hitrejsi avto,ce me grem s saxojem. Avtocesta 110-120, pa pelje cisto udobno,za magistralke je pa se boljsi. Res je da sem malo dodelal sedeze,ledvena i  hrbtna opora,tak da se sedi yudi cisto o.k.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

mirchi

Aja,kar se pa druzenja psa-gm tice,ne vidim nic dobrega. Poglejte si 5 let stare ople. Gnijejo,se kvarijo,podvozje  rjavi,razpada motorni deli iz plastike pokajo,sedezi razpadajo....insignia,astra,zafira...vse skupaj je en drek.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

xpuser

Saj citroeni enako, poglej c4 plastika pod pokrovom poči in elektroniko zaliva vodo, sprednja havba rjavi....