Deyo miniature

Začel/a deyo, Avgust 05, 2007, 05:19:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Nova pridobitev še v :take_picture:

Ferrari F1 2003-GA Rubens Barichello v merilu 1:18

deyo

Nekaj novih.

Spaček Coca-Cola 1:18, C1 1:24 in WRC Xsari 1:32 + 1 home made Xsara 1:32

Xsara   (18) pa je že imela karambol. Ostala brez antenc. :emot101:

Xandrej

Samo jaz sem ti poslal z antenicami madona saj so bile še zapakirane... :BigThumbs:

deyo

Ja saj nisem rekel, da si ti posla brez. Padla mi je iz mize na tla, ker se mi je odprl pokrov.

Uaaaaaaa.

deyo

Nekje iz gorenjskega konca jo je Garač pripeljal naravnost v mojo garažo :BigThumbs:.

Srebrna C5-tka 1:43 od Noreva.

Citroenovc

Uulala, je lepa. Quanto?

Se lotevam zbiranja seta C5k - se pravi bo treba nabrat 6 primerkov - 3 x berlino in 2 x break in 1 x tourer
OK

LP
Primož

Gox

Lepa C5-ka :BigThumbs: Drugi teden pride taka tudi v mojo garažo :-)

Lp
Goran

Citroenovc

Od kje bo pa tvoja izvirala? Ausland ali iz kakega domačega salona?

Vidim da CS je z neta umaknil katalog ponudbe miniatur :(
OK

LP
Primož

Gox

Mislim da bo kar z enake pošiljke kot Deyotova :-)  @Garac je bil v nabavi za vse.

Lp
Goran

Citroenovc

Ja škoda da nič ne poveste :(
OK

LP
Primož

deyo

@Citroenovc - eko je že Gox vse povedal.

Garač ima pač nos za take zadeve. In dobro je to, hahaha

deyo

No pa je končno doma. Po dolgem in mučnem iskanju (malo tu in malo tam kjer seveda uspeha bilo ni), se je iz @DejanO-ve garaže preselila v mojo.

Aja Xantio 1:18 imam :BigThumbs:
In še barve je ta prave :emot112:  (sicer po letih je pa enih 6 let starejša od modela 1:1)

(pripete slike sposojene od @DejanO)

Xandrej

Končno si jo dočakal... Še en stroj potrebuješ pa bo. Pa moj konvoj te še čaka! :emot112::emot112::emot112:

deyo

Citat od: Xandrej;39697Končno si jo dočakal... Še en stroj potrebuješ pa bo. Pa moj konvoj te še čaka! :emot112:

Ja saj veš da z tistim strojem tudi nimam sreče. Je še zmeraj v Grčiji :argue1:.

Ja na konvoj sem pa že skoraj pozabil. Imam pa jaz še tvojega rdečega Mondiala :BigThumbs:

deyo

Da predstavim ta najnovejše :

Kar nekaj časa sta doma dve C1 velikosti 1:24 in 1:43. V garaži pa so novi tudi Jumpy potniški 1:43, Jumper 1:43 in Nemo 1:43