Deyo miniature

Začel/a deyo, Avgust 05, 2007, 05:19:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Po dolgem času mi je uspelo poslikat mojo mini garažo. Sicer jih ni ne vem koliko in vse so večinoma rdeče barve.
V preteklosti sem zbiral Ferrari modelčke (F1 navija?), bodo pa zdaj v garažo zapeljali tudi Citroeni.

V garaži so trenutno :

1:18
F50 (1995), F550 Maranello (1996) , F456 GT (1992), 365 GTD/4 Daytona (1968), F50 Hard Top (1995)

1:43
F50 Hard Top, Ferrari Testarossa, F308 GTB Rally, F550 Maranello, F456 GT, F512 BB, F40

1:24
F310 (1996) - Michael Schumacher in F310B (1997) - Michael Schumacher

Vsi modelčki so od Buraga, razen 365GTD/4 Daytona ki je od Hot Wheels-a.

[INFO=Album]Album z vsemi mojimi minijaturami (na dan 16.11.2008) si lahko ogledate na http://www.citroenar.eu/docs/Album_Deyo_Miniature.pdf[/INFO]

.

deyo

V garažo pa je pripeljal tudi 2CV (1966) od Solida 1:18, kmalu pa pride ?e C6 od Norev-a.

Gox

Prav takega 2CV-ja sem nameraval tudi sam kupiti, pa sem se na blagajni obrnil in ga nesel nazaj.

Ugotovil sem da na voznikovih vratih manjka kromirana kljuka. Sem tudi ?katlo odprl, da vidim ?e je mogoče kljukca kje noter, pa je ni bilo. Zato sem ga nesel lepo nazaj na polico, ?e danes je tam.

Je pa bil zadnji model...ga bom kupil ob naslednji priložnosti.

imaš pa lepo zbirko Ferrarijev.

:-)

soncek

@Deyo točno takega spačka imam. In ?e bolj je lep, ker mi ga je podaril prijatelj, ki se ukvarja z designom in ima ?udovite nalepke!

Citroenovc

C6 ti ne bo žal ;) - je res krasen ;)

KAr se pa F tiče - ?udovite variante (predvsem Daytona, 365GT4/BB, 512BB ali pa 308 in 328 - lahko dobiš od Kyosha za zelo ugoden denar ... izdelava je pa FENOMENALNA! Priporočam
OK

LP
Primož

garac

@deyo, takole izgleda xantia, ki smo jo kupili kolegu za rd- v merilu 1:18
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deyo

Pa ?e ta prave barve je. Sam pa je MK1.

deyo

Danes se je moji mali Citro zbirki pridru?il zelen C3 Pluriel v razmerju 1:32.

deyo

No pa je kon?no doma :emot90:.

Na C6 by Norev mislim 1:18. Ta miniatura je nora, nora in noro narejena :BigThumbs:.

Kar ji mogoče manjka je centralno daljinsko odklepanje vrat :emot68:

Mislim da se bosta tudi Citroenovc in Xandrej strinjala s tem.

hadei

Pravi lepotec (avto, seveda).....:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Res je Deyo. Ne moreš vrjet kako je lepo narejen. ?e bi se pomanjžal bi ?e hudič kresnil... Da bi se peljal...:funny34d:

saxovts

deyo

V mojo mini garažo je parkiral nov avtomobil?ek.
Ni iz Citro dru?ine, ker sliši na ime Ferrari F430 Spider. "Velik" je 1:18 in je od Hot Wheelsa.

Kmalu se mu pridru?i ?e eden F.

deyo

garaža je bogatej?a ?e za enega rdečega Ferrarija FXX 1:18 by Hot Wheels

deyo

Domov sta pripeljala ?e dva rdeča lepotca :emot90:.

Prvi je C6 1:43 od Noreva, drugi pa F50 1:24 od BBurago.

C6-tko sem dobil podarjeno (hvala), F50 pa sem kupil na Bol**.com.