Deyo miniature

Začel/a deyo, Avgust 05, 2007, 05:19:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Rezultat daNašnjega potepa je modra Xsara GO!!!!! (loebova :))

(to je bil eden in edini mini citroen, ki sem ga danes našel :Hammer3:)

Xandrej

Deyo pazi, da te nebo namber wan žena :argue1::argue1::argue1:...

Lepo to napreduje?.

Gox

Deyo, ?e primerjam tvojo Xsaro GO!!!! by Burago z mojo Xsaro GO!!!! by Saico ugotovim da ima Saicova par detajlov ve?, kot te Buragove.

Zgledajo identi?ne, samo par detajlov je različnih. (napis GO in oznaka na gumah)

http://www.citroenar.eu/attachment.php?attachmentid=12047&d=1200831463

Lp
Goran

deyo

Citat od: Gox;30926Deyo, ?e primerjam tvojo Xsaro GO!!!! by Burago z mojo Xsaro GO!!!! by Saico ugotovim da ima Saicova par detajlov ve?, kot te Buragove.

Zgledajo identi?ne, samo par detajlov je različnih. (napis GO in oznaka na gumah)

http://www.citroenar.eu/attachment.php?attachmentid=12047&d=1200831463

Lp
Goran

:emot68: "Oko sokolovo". Moja je brez antenc na strehi, ima pa zračnike na motornem pokrovu, ki jih tvoja nima. Pa ?e kaka?na razlika bi se Našla.

deyo

Doma sta ?e dva rdeča Ferrarija.Prvi je F430 Scuderia, drugi pa Enzo Ferrari.

Sedaj mi od HIGH-5 1:18 (F50,F50 Hard Top, Enzo, FXX,F40) manjkal le ?e F40, ki sem ga nekoč ?e imel, vendar se je med selitvijo odpeljal neznano kam (beri: izgubil sem ga).

deyo

Danes spet bil na eni slučbeni poti in seveda... Kaj drugega kot nabava novih modelov.

Domov sta prišla C3 pluriel 1:24   in pa peti iz velike peterice rdečih Ferrari F40 1:18.

Slike sledijo.

Gox

@Deyo, sam kupuje? :emot68: Kdaj pa pride garaža na vrsto? :-)

Sam more bit ločena za Citroene pa ta rdeče, ja ne boš skupaj mežal :-)

LP
Goran

deyo

Ja res je. Sam nabava je ta trenutek. Ja garaža se zida :)

deyo

Citat od: deyo;31636Danes spet bil na eni slučbeni poti in seveda... Kaj drugega kot nabava novih modelov.

Domov sta prišla C3 pluriel 1:24   in pa peti iz velike peterice rdečih Ferrari F40 1:18.

Slike sledijo.

?e slike omenjenih dveh modelčkov.

deyo

Novo pri nas doma :

1. C4 WRC 2007 Loeb 1/32 by Burrago, C4 WRC 2007 Sordo 1/32 by Burrago, Xsara OMW 2007 Stohl 1/32 by Burrago

2. pridružena ?e Xsara GO!!! Loeb

3. C4 1/43 by New Rey

4. C2 1/13 by Welly

Za prve tri gre zahvala Gox-u, ki brska čez mejo na najničjih policah (trpijo kolena :emot68:). Gox kar tako naprej :BigThumbs:.

C4 sem našel včeraj sam.
C2-jko je pa zame in Gox-a našel Garač (medtem, ko sva z Gox-om brskala na napa?ni polici).

deyo

Direkt iz Celjskega sejma je v garažo zapeljal spaček letnik 1952 [1:18] :emot90:

deyo

Devet rdečih (no vmes je en črn, moder, rumen in bel) Ferrarijev 1:24 od Bburagota (doma so že kar nekaj časa).

garac

@deyo a to je tisto napovedano presenečenje za 3 maj?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Iiiiiii Kak so lepi. :emot112:

deyo

Citat od: garac;34452@deyo a to je tisto napovedano presenečenje za 3 maj?

Ne, ne, ne, za te si bil ti že pred nekaj časa celo za poštarja (relacija iz MB).

Tisto presenečenje pa se zame žal ni zgodilo, ker v Riminiju blaga ni bilo več na zalogi. Nabavit sem pa mislil 575GTC (strupen stroj :)).

No dobil pa sem 1:18 Ferrari F1 2003 Barichello.

Slike enkrat drugič.