C3 picasso cuka

Začel/a joko, Januar 30, 2017, 06:59:01 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Aja. Velecenjeni jenkoti,jerovski bi pa SIGURNO in TAKOJ nasli napako.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

Merlaka si pozbil,on nam de se nadomestno vozilo dal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

superca13

Jokotu ste celo temo pokakali. En z vremenom, drugi s cinspulo za dizla, tretji z dvomi, zdaj pa se še stepite kdo je najjačji serviser v Slo.
Orkasvet.

antasi

Lahko še jaz pomagam.
Najboljši serviser v Sloveniji je moj
Èe rabi kdo naslov, mu ga zaupam, ampak ne govorit preveč okoli:
ninða jusuf
pod kozolcem 13
Štala
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

xpuser

Naj bo ninða li pa pooblaščen, če neve kaj bi bilo in se niti ne spomne na filter goriva ni vreden da je serviser.

joko

No lepo nič hudega če se je tema spreminjala vedno se najde tudi kaj resnice v tem je pa res da mam avto šele dober mesec in u štartu sem zamenjal olje in filter kasneje pa še filter zraka potem pa je bilo slabo vreme in poledica tako da je filter goriva počakal do nepričakovanega servisa.Ker mam še staro pando 4x4 je tale bolj počival u garaži in čakal na dan ko bo poledica ponehalo.Ni kaj za zdaj dela uredu so me pa na servisu še učlanili u citroen klub in tako je bilo še 34% popusta na materialu.Filter goriva polna cena je bila 72€ pol pa 48€ z popustom. Mislim da sem jo kr dobro odnesel za 1x.Bomo videli za naprej bodite fajn in se beremo.

joko

Pozdravljeni pa se zopet beremo in zdaj mam novico o napaki zakaj avto pocukava.Učeri sm tankal polen rezervoar in kmalu je začel cukat in trenutna poraba se je visoko povzignila.Danes sem šel do brata u Cerknico avtocesti in tam smo priklopili na računalnik in izpisalo se je (P1351) Powertrain).Malo smo poguglali in bolj na širokem pregledu  bi bilo lahko par napak take bolj smiselne bi bile  da je lahko senzor odmične gredi lahko so ograjevalne svečke ali pa užigalna tuljava in rele ki je znjo povezan.To je bolj okvirno lahko da ima kdo od vas kako drugo idejo ali izkušnjo in bi se priporočil če bi mi jo posredovali. Tako bomo videli kaj bo servis povedal če jo bojo odkrili ali pa se dalali Francoza. Tako se beremo ko bo kaj novega bodite fajn.

garac

Ogrevalne svecke in vzigalna tuljava? Kaj zdaj dizel al bencinar
[SIGPIC][/SIGPIC]  

joko

Sm pozabu napisat Dizel je 1.6Hdi pa ko že pišem kje je ta užigalna tuljava in grelne svečke kolko dela bi bilo če bi se tega recimo sam lotil ali se splača.Mal me pa vseeno zanima če ma kdo kak postopek kako se tega lotiti  hvala.

Gox

Boljše da daš mehaniku pogledat.

Vžigalne tuljave so pri bencinskih motorjih.

garac

ne diraj ništa, samo nakrmi svinje.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

joko

Pozdravljeni pa sem dobil rezultate servisa glede kode P1351 . Ta koda servisu ni pomenila kaj dosti rekli so da je res ena grelna svečka slabša glede druge stvari okoli tega pa  nič posebnega. Zmotilo jih je pa to da so avto priklopili na tester in so merili tudi izpušne pline in ugotovili da so precej višji kot bi lahko bili zato so posumili da je bil avto čipiran in da je mogoče dsp filter preluknjan. Pravijo da tudi turbina precej bolj žvižga kot bi lahko zato ker nima upora na izpušnem sistemu.Po predračunu z dsp filtrom in delom ter čipiranjem na fabriško nastavitev bi prišlo okoli 471€ z popustom zdaj bom pa avtohišo u Kopru poklical kdo bo to plačal ker so mi dali 1 leto garancije  na avto. Bomo videli ju3 kaj se bomo zmenili. Pa še to splača se imeti dobre prijatle ta pregled mi niso obračunali hehe se beremo ju3 naprej.

xpuser

Ti jim lepo reči da se čipira pse.

Menjaj servis kaj naj drugega rečem. Kam peljat bodo pa drugi.

joko

Se tako si tudi mislim danes sem bil u Novi Gorici v sredo pa grem u Komen na kras k drugemu serviserju pa da vidim kaj bo pa on povedal tak sem imel plan peljat avto k dvema pooblaščenima servisa in pol videti mnenja od obeh pustimo se presenetiti. Pa še neki me zanima je možno da so pri tem motorju grelne svečke na zadnji strani kjer je zračni filter ker spredi kjer je hladilnik nisem opazil nič poznanega kar bi bilo podobno svečki. Hvala za odgovore

xpuser

Svečke lepo pusti pri miru. To naj menja tisti ki ve kaj ga čaka.