Lopute zracenja

Začel/a datanitilu, Januar 13, 2017, 11:06:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

datanitilu

V teh toplih dneh me je doletela sreca in c5 je zacel pihati samo mrzlo razen na stekla, najprej samo na eni strani potem pa na obeh. Je tukaj slucajno kaksen majstr ki tole zrihta. Na servisu so mi ze povedali tarifo pa mi ne disi prevec.

xpuser

Poišči na forumu imaš opisano kako pa kaj in sam porihtaj.

datanitilu

Ven je treba vzet armaturo za kar nimam prostora zunanje temperature pa niti pod razno niso primerne za tako delo.

igorkr

Citat od: datanitilu;229083V teh toplih dneh me je doletela sreca in c5 je zacel pihati samo mrzlo razen na stekla, najprej samo na eni strani potem pa na obeh. Je tukaj slucajno kaksen majstr ki tole zrihta. Na servisu so mi ze povedali tarifo pa mi ne disi prevec.

Ne boš verjel, ma zgleda so ti C5 našimani, da to začne približno v istem času. Tudi meni je začelo te dni to delat, no vsaj v teh dneh sem opazil.

Vozniško stran je grelo, sovozniško pa hladilo. Včeraj je bil cel avto hladen, pod večer pa delalo vse normalno.

Kje na forumu si našel link kako to zrihtat?

Hvala

LP, Igor

xpuser

>Stisnit in prdnit se ne da. Kje si povprašal o ceni ?

alesz

Načeloma armatura ni največji problem,ko si toliko daleč še nisi na polovici.....

igorkr

Citat od: alesz;229110Načeloma armatura ni največji problem,ko si toliko daleč še nisi na polovici.....

Kako si pa to nazaj sestavil?

A imaš kje kaka navodila, kako to razstavit. Pismu se morem si vzet par dni dopusta, da to zrihtam :)

garac

bolje, da tistih 80-100€ odkartaš pa adijo, ne vem koliko je za C5 sem pa imel cifro od enega mojstra, ki se je v glavnem s takimi zadevami ukvarjal, menjava radiatorja gretja, lopute ipd, se pravi, deli pod armaturo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alesz

veliko sreče,za ta denar že dobiš lopute...........
https://drive.google.com/file/d/0BwJ8v8hcIsJKc3lraS1odTNJd2c/view?usp=sharing...navodil pa nimam,ker sem ninja samouk

skrt3

To nedeljo smo se vracali s Stajerske in desna polovica familije je zmrzovala, neverjetno, kako se nas je nekaj dobilo v istem casu s teki loputami.

Material sem nabavil za 85 eur, drugi teden gre v montazo k elektro-citro-mojstru, 150 eur za delo

Lp

igorkr

Citat od: skrt3;229194To nedeljo smo se vracali s Stajerske in desna polovica familije je zmrzovala, neverjetno, kako se nas je nekaj dobilo v istem casu s teki loputami.

Material sem nabavil za 85 eur, drugi teden gre v montazo k elektro-citro-mojstru, 150 eur za delo

Lp

Mi lahko pošlješ link kje si to nabavil ter kdo je ta mojster.

Hvala.

Hecno mi je, da je v soboto popoldan začela zadeva delovat in včeraj tudi, vmes spet malo hecala.

A je možno kak senzor al kaka napaka na krmiljenju?

andraž

Vlado 333 je opisal postopek menjave nekje na forumu. Mislim, da je bilo takrat govora o 300 eur za material in delo.

Čojko

Citat od: skrt3;229194To nedeljo smo se vracali s Stajerske in desna polovica familije je zmrzovala, Lp

in ti si bil najbrž si bil na srečni polovici,.... 2x Po poti te ni zeblo, pa še doma si se potem lahko stiskal :BigThumbs:

alesz

Takih navodil kako menjaš lopute po moje ni nikjer.Tudi v plačljivem delu citroBoxa ni konkretnega napotka ,ampak moraš vsak segment iskat posebej.Recimo armarura je pod karoserijo ,peč je pod opremo,volan pod podvozje in tako dalje."Hajnesa" je kupila ViVid avtodata in ni več brezplačno dosegljiv.....vprašanje je če je bil sploh kdaj narejen na to temo,recimo navidil kako razderaš samo peč jaz nisem nikoli videl,lahko pa se seveda motim..!   https://drive.google.com/file/d/0BwJ8v8hcIsJKbHp4S21MVV9HUXM/view?usp=sharing

skrt3

Lopute baje ne mores kar kupit na pultu rezervnih delov. Tako mi je vsaj rekel moj majster, ki je nato to tudi nabavil in placal in se nekaj popusta dobil. Teh par nekaj eurov sem mu kar odstopil, jaz enostavno nimam casa za skakanje po servisih