Lopute zracenja

Začel/a datanitilu, Januar 13, 2017, 11:06:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

skrt3

Rekel je, da je delo vse drugo kot hvalezno in da je 150 eur postena cena. Meni ustreza, nimam prostora, nimam casa za se s tem igrat

Volan, komplet armaturka, spraznit klimo, prekinit hladilno...in nato pecica na pult. Tle se sele zacne akcija, oskubit vse pritikline in nato gre ves ta sistem se na pol, da prides koncno do loput.

skrt3

Citat od: Èojko;229200in ti si bil najbrž si bil na srečni polovici,.... 2x Po poti te ni zeblo, pa še doma si se potem lahko stiskal :BigThumbs:

Bemte Cojko, lahko bi pisal o vlecni kljuki pa bi napeljal na stsikanje z zeno :Hammer3: :BigThumbs:

skrt3

Citat od: igorkr;229195Mi lahko pošlješ link kje si to nabavil ter kdo je ta mojster.

Hvala.

Hecno mi je, da je v soboto popoldan začela zadeva delovat in včeraj tudi, vmes spet malo hecala.

A je možno kak senzor al kaka napaka na krmiljenju?

Standardna okvara na drugi generaciji cepetk, baje. Sam jih je ogromno zamenjal.

S kerga konca si?

igorkr

Citat od: skrt3;229217Standardna okvara na drugi generaciji cepetk, baje. Sam jih je ogromno zamenjal.

S kerga konca si?

Postojna, in relacijsko Nova Gorica. Sicer zdej morem rečt da dela, samo mi je hecno da občasno piha hladno, da morem zapret zračnike, da malo ublažim zadevo.

Samo, če bo zadeva odpovedala, moram zadevo uredit.

Hvala za info.

igorkr

Citat od: alesz;229207Takih navodil kako menjaš lopute po moje ni nikjer.Tudi v plačljivem delu citroBoxa ni konkretnega napotka ,ampak moraš vsak segment iskat posebej.Recimo armarura je pod karoserijo ,peč je pod opremo,volan pod podvozje in tako dalje."Hajnesa" je kupila ViVid avtodata in ni več brezplačno dosegljiv.....vprašanje je če je bil sploh kdaj narejen na to temo,recimo navidil kako razderaš samo peč jaz nisem nikoli videl,lahko pa se seveda motim..!   https://drive.google.com/file/d/0BwJ8v8hcIsJKbHp4S21MVV9HUXM/view?usp=sharing

Se kje da dobit te servisne knjižice?

skrt3

Citat od: igorkr;229221Postojna, in relacijsko Nova Gorica. Sicer zdej morem rečt da dela, samo mi je hecno da občasno piha hladno, da morem zapret zračnike, da malo ublažim zadevo.

Samo, če bo zadeva odpovedala, moram zadevo uredit.

Hvala za info.

Mi smo v Kopru. Ko bo panika, se oglasi. Meni je povs odpovedala desna stran, nimam kaj dosti razmisljat, sam se baterijo bom poskusil izklopit za nekaj casa, ce bo kaj pomagalo...

xpuser

andraž

Loputa se polomi v vodilu, ki jo obrača. Ne bo pomagal odklop akumulatorja.

gs nautica

Desna stran hladi/greje normalno. Leva stran, stalno hladi. Kaj lahko pričakujem? Cela armatura ven ali?

andraž

gs nautica

Obstaja kakšen posnetek/postopek kako dobiti armaturo ven? Ali se najde mojstra in je to to.

alesz

Na levi strani ponavadi loputa ne poči ,ampak se izrabi utor v katerega nasede pastorek motorčka regulacije loput.Utor se nadaljuje v notranjost,tako,da je ponavadi dovolj oprijema,zamenjati je potrebno motorček z namenskim ki ima podaljšan pastorek.Oziroma se lahko izdela nov spojni kos ki seže dovolj globoko..................za to ni potrebno snemati armaturke...!    http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=2694
http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=67219&postcount=3.....
gre pa tudi tako kot na sliki,se neki s tem celo hvalijo.......................

gs nautica

Hvala za odgovor.
Luknje v plastiko res nebom vrtal.

Kaksna je verjetnost da je samo motorcek na levi strani?

Ali je kdo v okolici Lj/NM ki je to ze razdiral in bi ga lahko poklical ce bi rabil pomoc?

Vlado333

Kateri letnik avta pa imaš?

gs nautica