C4 Grgos

Začel/a grgos, December 22, 2016, 04:36:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grgos

No ravno postal lastnik 2011 Exclusivke , bencinar 120 konjski , srebrna barva .....mi je pa začel kazat lučko motorja - motnja v delovanju sistema proti onesnaževanju ..možno kak katalizator - ma kdo kako izkušnjo s tem predem pridem do testerja , je pa avto redno servisiran od enega možakarja.Sem najdu slučajno njegovo cifro v mapi in mi je zatrdil da je vse špilalo do sedaj ...je pa stal cc 1 mesec v avtohiši ...

Gox

Ja bo treba do mehanika, da pogleda kako napako kaže.

Tudi če so težave z verigo in odmičnimi gredmi, pokaže lučko motorja.

Koliko kilometrov pa imaš?

Pa srečno vožnjo :)

grgos

Gox 88.000 ja neki se menim za jutri pri enem Citro servisu ali pa naslednji teden pri Jenkotu ce bojo soloh se delali ..mi Tadej ni znal povedat ...sicer spila vse ok lučka motorja skozi gori sicer ...upajmo da ni kaj hujsega .Drugac pa notranjost meni spica ,pelje se ok menjalnik natancen res pa da nisem naredil vsega 70 km danes.Bil je kupljen in servisiran pri Golobu v Begunjah , ko pri Jenkotu ta teden ni možnosti sem pol poklical v Begunje in če bo mel jutri po 14 uri kako luknjo bomo pogledal , je pa jeba ko vsi počasi končujejo za letos ...razen kaka alternativa kje drugje da se rešim negotovosti ....

Gox

Ja je glih neroden čas, pa verjetno vsi hitijo z rihtanjem avta pred novim letom.

Upaj da ni kaka huda napaka ... poročaj kaj boš rešil.

(opremo imaš verjetno enako kot jaz, brez xsenon žarometov in panoramske strehe?)

grgos

ja panoramske nimam , xenon tudi ne kot vem ...itak javim

grgos

no danes druga slika lučka za motor izginila , brez opozoril na displeju in ni treba nikamor , očitno res ko je stal 1 mesec na miru da ga je mal medlo , še menjava baterije v rezervnem ključu ko ni hotel zagnati avta in to bo to .....očitno pa kot sem opazil sedaj ima Tendance opremo in je blo v oglasu napačno zavedeno , sicer zame vrh glave ...pa še na tehničnem mi je prvotno upisala v zavarovalno polico napačni model avta C4 picasso Attraction kar sem k sreči opazil ...uglavnem po neprespani nočni službi in vseh pizdarijah včeraj med nakupom kaže da je vse ok ...tako da se umikam iz te teme da ne smetim ...sicer pa lepe praznike vsem članom...

no govoril z lastnikom ravnokar da mu povem da je vse ok in mi pove da je bil avto testen model , z mešano Exclusive opremo , in brez rezerve ter tistim sistemom za napihovanje gum kar je gospod zamenjal z novo rezervno in dvigalko .non sto neki novega izvem haha lp

Gox

Kot sem ti napisal n zasebno, mi Javi št šasije pa bom pogledal kako so avto v fabriki sestavili in kaj so noter zašraufali od opreme :)

grgos

ti pošljem ...ja ima krom letve zadaj na odbijaču in ob steklih na vratih , ter na  armaturki ob spodnjih gumbih kjer je nastavitev klime itd ter ob zračnikih ...pomoč pri speljevanju v klanec , vsaa stekla električna , lučka spodaj na  zunanjih ogledalih , luč ob zavijanju v ovinek , usb 12v vtičnica , ročna zavora je klasika .park senzorji ...sicer bom dal fotke da ne naštevam

Gox

A na stropu imaš Sos in citroen gumb za klic?

Še eno slikco s strani, da vidim feltne :)

Drugače pa lepa tudi srebrna.

grgos

feltne klasika niso alu ..na stropu sploh še nisem čekiral kaže za varnostni pas kokr sem opazil več nisem posvečal pozornosti hehe mal sem si odprnl enga caberneta za avto in rd ki sem ga mel pred kratkim da si nazdravim na stresen teden ..

hahehihoh

Lep avto. Prav si ugotovil da je to tendance oprema. Exclusive ima delno usnje, alu platišča, spr. park Senzorje,  krom pri meglenkah spredaj, električno ročno zavoro ipd.

Imam zelo podobno C4, v enaki barvi, le da ima opremo Busibess in dizelski motor :)

Boš videl, da boš zadovoljen!

grgos

ja pomoje je tendance na vse kar sem preveril ..gox nima sos tipke..očitno se je prvotni lastnik motil al so že njemu napačno predstavili avto glede da je bil testni  kupljen z 2000 km..ma sem že zadovoljen , še da se mal navadim na novo okolje ..odlagalni prostor na sredinski konzoli mi je dost boljši kot pri stari c4 ..prtljažni prostor je sicer večji pa se mi zdi da je bil pri stari c4 bolj dodelan na oko kar pa ni faktor ...

grgos

še fotka ko sem se vračal iz hribov ....

north

Zakaj ga nebi vseeno peljal na tester saj je napaka shranjena v ECU.
Citroën - Creative Technology

grgos

ja saj ga bom , itak mi ne špila rezervni ključ neglede da sem menjal baterijo in ga skušal sprogramirati pa še eno okrasno letev na sprednji šipi bom menjal ko je res odrgnjena , glede da je ostalo na avtu bp ...če med tednom dobim jenkota da še dela drugač pa po novem letu ..