C4 Grgos

Začel/a grgos, December 22, 2016, 04:36:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grgos

ena izpod Rombona če se ne motim dan pred novim letom , sicer sem pa skočil na Svinjak ta dan ...

gule

grgos

evo od Jenkota ..tester pokazal napako vžiga, nič posebnega pobrisal napake ...pošvasal nosilec auspuha , pa ni 14 dni ko sem to naredil še na stari c4..pol litra olja manjkalo mal hladilne pa ena spojka je falila , kontrola klime pokazala da je blo preveč plina  ..mi usposobil še rezerni ključ na daljinca to je to , pa kontrola celega avta in vse bp ...naročil eno verobransko zaščitno letev ko je spraskana  in alu zaščitno letev za na prag vrat ter ohišje in ključ za menjavo pnevmatike ki mi fali ..aha pa nek odpoklic je bil okoli pokrova motorja in je preveril še to ...
no pa vprašal za ta aditiv za Vti motorje , pa pravi da se priporoča sedaj al ga daš al ne pa po želji , no pa sem ga ruknu not ko je že vse na novo pa da vidmo , tistih 16 eu ne bom pogrešal
...ja pa oprema je Tandence Vti 120 BVM

Gox

Dobro rešeno.

A nosilc auspuha je še držal, al je čisto že spustil?

Pri meni je tudi Joža malo zapikal na novo, da drži naprej.

grgos

Ja spustil je pomoje kokr sem videl sem bil v pisarni , ja isto Joža zapikal mal še pizdu ko ni koj zagrabil pa še majco mu je mal zluknjalo od isker haha

grgos

grgos

No glede da sem ob nakupu avta opazil da gume niso lih nevem kaj , sem se dans odločil da menjam ...sicer Savske s3 M+S in ko jih je snel sem jih še spotoma pogledal ..jaoo konc 3mm profila čeprav so se mi zdele na oko na avtu boljše uff  ...savskih ni imel na zalogi je reku da lahko popoldne dobim , mi ponudi Nexen winguard snow g wh2 za ceno Savskih oz 50% popusta na prvotno ceno iz 116eu na 58eu , je mel zadnje 4 v skladišču ...cena 254 eu z komplet montažo , berem sedaj mal ocene in mnenja na forumu ni nekih slabih izkušenj kot berem ...je pa lokalni Vulco servis in na dobrem glasu , vedno še kak pir al pa kafe ponudi ..

fifk

Jaz imam Nexen Winguard cca 1 mesec in ne opazim razlike proti Vredestein, ki sem jih imel prej. Zaenkrat zelo solidna guma.

V dimenziji 17 col je okrog 75 eur..

grgos

ja bomo sprobal , do sedaj vozil zimske Savske vedno razen vmes še leta nazaj Matador , nikoli več drek od plastike , letne kupim mal boljše no Mišelinke ponavadi ....dokler so primerljive z Savskimi bo čist ok pomoje ...

Čojko

Sava S3 so slabe gume.

grgos

ja vem da niso top šit hehe res pa da drugih zimskih nisem mel nikoli ...razen na stari c4 isto zlizane ultragripke ko sem ga kupil sam sem nekak preživel takrat zimo ...ne vem koko mi rata kupovat avte decembra zadnje cajte

rsm23

Pri Savi je zelo odvisno v kateri fabriki je narejena. Včasih je veljalo, da so se manjše dimenzije delale pri nas, večje pa na Poljskem. Kako je danes pa vprašanje.
Ampak pri teh dosti standardnih dimenzijah, ki jih ima C4 nima nekega smisla šparat...je max 10€ razlike (po kosu) med slabšo in premium gumo...

grgos

ja sj denar ni nek problem , zgolj navada da sem zimske dal savske vedno,  za kar sem jih rabil so ble do sedaj ok ...pa drugič kj boljšega čez 3 leta ko mam namen menjati avto če bo zneslo ...je pa sodelovc kupil lani contije letne pri teh niskocenovnih ponudnikih polske al romunske kvalitete in jih je po 1 sezoni samo še v kanto vrgel ..

grgos

no danes dobil ohišje za dvigalko pa ključ ki je res bolj tanjke dimenzije tako da sem obročni ključ kr pustil zeraven za podporo ...Tadej mi je še nataknil vetrobransko letev , zaščitne plate sem pa sam napopal , prej mal pogrel z običnim fenom pragova da je za ziher prijelo, pa še plate mal po vrhu pogrel pa z cunjo še fajn zapeglal ...

grgos

Evo obrnil 100.000 km po števcu , padu prvi redni servis pri Jenkotu odkar ga imam ..razen svečk in zgloba ter menjave olja itd vse ok avto špila brez težav zaenkrat ...