posodobitev navigacije

Začel/a anuanemarie, December 04, 2016, 09:32:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

drago1

Zmenjeno se oglasim ko bo možno, samo bi prosil GSM ali naslov kje se oglasim.
Lp
Drago

davork

Zdravo, kakšna "nova" posodobitev? sistema in map? namreč že dolgo jih nisem:)

lukec

Pozdravljeni,

sem nov lastnik C4 Grand Picasso 1,6 diesl. Zanima me glede posodobitve sistema in navigacije. sem našel verzijo sistema in navigacije, in sicer so podatki sledeči:
sistem:
SMEG5.4.B.R8
CD: 26378
Dted: 1-12-15

map version:
DdDw_303/Gr_411
CD 26378

display:
software 32.00
CD 26378
date: 01-12-15

hvala za pomoč.

milanz

Pozdravljeni,

imam C4 picasso L2017 in berem vase poste glede navigacije in mi ubistvu ni cisto jasno kaksno tocno navigacijo imam. Zato bi prosil ce lahko pogledate slike in mi odgovorite kaj tocno moram dol potegnit za nadgradnjo kart.

Vnaprej hvala.

Lep pozdrav

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

milanz

Hvala za hitri odgovor

lep pozdrav

milanz

Pozdravljeni,

glede prenosa na linku od dvorjan-a, prenesel sem vse kar je bilo za prenesti v navodilih pa pise da naj si shranim/slikam neko kodo katero dobim ob koncu prenosa datotek in katero je potrebo vpisati med samo posodobitvijo. Uglavnem kodo nisem nikjer dobil a ima kdo kaksen predlog kako naprej?

Vnaprej hvala,

Lep pozdrav

dvorjan

@milanz:
Ce imas v brskalniku vklopljeno blokiranje oglasov in skript, ga zacasno onemogoci in poskusi znova.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Godfather86

Ko vpiše svojo vin za posodobitev se mi izpiše tole
[cle1: _MYC_MAJESTIC_KO Lang:sl]
Ve kdo kaj bi to bilo?

Je pa c4 Picasso 04.2016.

milanz

Pozdravljen,

meni se je tudi to sporocilo veckrat pokazalo parkrat pritisni F5 oz. refresh pa bo enkrat ze prijelo. Prosim sporoci ce si dobil na koncu kodo katero moras vpisati med nadgradnjo. Jaz je namrec nisem na Mycitroen podpori uporabniku se me pa podajajo kot pink pong zogico.

Lep pozdrav

Godfather86

Mi je uspelo. Kodo sem dobil pa že pred prenosom. Še dobro da sem naredil print screen, ker je ni mogoče kopirati. V drugem koraku že dobiš kodo. Probaj še enkrta prenesti mape, pa boš videl kodo

milanz

Pozdravljeni,

kakor koli obrnem in nima veze kolikokrat prenesem datoteke kode ni nikjer, sem mislil da bo ta posodobitev enostavna pa sem se ocitno zelo motil in ocitno rabim pomoc glede tega sem iz LJ ali bi mi bil kdo pripravljen pomagati?

Vnaprej hvala

Lep pozdrav

Godfather86

Tole je moja koda in korak kje sem jo dobil, če ti kaj pomaga...