Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gule

Sploh ni slab. Pa znotraj izgleda ok. Celo nek digitalni teemometer ima na zidu, ki deluje.

antasi

Fajn bi blo preverit če drži vodo kamp del.
Ker če spušča, potem boš imel veliko mizarskega dela.
Majstri avtodomarji, kako to preveriš?
Mogoče, če smrdi po plesni, ali pa ga zapelješ v avtopralnico za tovornjake?
Vem, da kompliciram, samo smo imeli včasih staro kamp prikolico.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

žabec

Isto, kot pri prikolicah, tam so najprej zgnila tla. To se da preverit od spodaj, če je mehko je fuč.
Samo ena boginja je prava !

gule

Te so od danes...

sušo

Najbolš bi ga blo it gledat ko dežuje. Z robčkom greš po vseh kotih omaric, polic. Po stenah se vidi če je bla mokra ker je lesena oz. nek papirles. Tudi v omarah, predalih. Povsod. Ja, pogledaš spodaj kok je podn mehak. Vlago tudi vonjaš. Zdaj ko je jesen je več dežja in je idealno za kamperje kupovat. Al pa še bolš zima.
Stopiš na lojtro in pogledaš od zgoraj če je kaj napokano, popravljano, na stiku počen kit, rjavi šraufi.
Kot sem napisal. Pleh pa motor sta postranska če nadgradnja pušča.
Moje mnenje seveda...

info@

Tu ima Sušo prav. Pred leti k sem kupoval kamperja sem pregledal kar nekaj teh Ducato alkovnov iz konca 80tih in začetka 90tih. Mašine so itak odlične. Pleh jih izdaja. Bivalne nadgradnje so bile pa vs epo vrsti gnile. Spuščale, prepojile stiropor in les, sprhnele...

Na koncu sem se odločil za van z dvignjeno poliester streho. 41 leto star, suh kot poper in brez rje. Ja ok, je original kamper, ni bil predelan iz zgonjenega tovornjaka in to je tudi prevagalo odločitev za nakup. Leta so se mu poznala vendar sem to poštimal . Ostaja samo še zunanjost... splajhan je in potolčen. Več ali manj od prejšnih let, malo pa tudi od mene (Gule, se spomniš v Bosni ?) .

Moj je bil poceni iz dveh razlogov... Nič ni delalo v notranjosti, nič ni delalo pod armaturko in za današnje kamperiste je ta prepočasen in preglasen in... in...

Letos sva preživela skoraj dva meseca v njem. Kar mu daje domovinsko pravico in opravičilo za finančni vložek preteklo zimo.

Zakaj je pa ta alkoven tak poceni bo pa treba v živo pogledat. Tista rja pod prednjo šipo že ne daje dobrega občutka...

sušo

Tam pod šipo in na robu blatnika je klasika za rjo. Èe je kje, je tam. In notranji blatnik spredaj na strani motorja. Èe tam ni luknje je ali bil popravljan ali pa je "u nulo". He he

mirchi

sušo

mirchi

Dva razlicna sta slikana ja. Cakam prevod.

sušo

Avtodom Peugeot J5 turbo letnik 89, kilometrov 95000, število vrat 3, alkoven, klimatiziran, 4 mišelinke, poseben avtodom, neki neki s CDjem mogoče changer ... butični (posebni) tepihi s prezračevanjem, zadaj velik box, nosilec koles , zelo dober accu, papirji popedenani in na ogled po želji

Tkole jst to razumem. Mogoæe se pa motim.

sušo

aha tm so mišelinke za avtodome - se pravi C varianta dostavna vozila

tehle tepihov pa nisem dešifriral... lohk da je to neka superduper pena al pa navaden tapison k je v očeh prodajalca superduper pena.

gule

Citat od: sušo;269819Najbolš bi ga blo it gledat ko dežuje. Z robčkom greš po vseh kotih omaric, polic. Po stenah se vidi če je bla mokra ker je lesena oz. nek papirles. Tudi v omarah, predalih. Povsod. Ja, pogledaš spodaj kok je podn mehak. Vlago tudi vonjaš. Zdaj ko je jesen je več dežja in je idealno za kamperje kupovat. Al pa še bolš zima.
Stopiš na lojtro in pogledaš od zgoraj če je kaj napokano, popravljano, na stiku počen kit, rjavi šraufi.
Kot sem napisal. Pleh pa motor sta postranska če nadgradnja pušča.
Moje mnenje seveda...

Kakšen dež dragi kolega. Na vsakih 100 m je samopostrežna pralnica. Vržeš par kovancev, pa zalivaš do mile volje.:BigThumbs:

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB