Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

ZX16V

Obrobe za tri vratnega in petvratnega so razlicne in to na vratih in zadnji blatnik, prvi del praga je enak. Ce so prva vgradnja so barvne obrobe in odbijaci, ce so pa bile kdaj menjane jih pa je bilo potrebno barvat.
Kako vem, ker sem jih imel vse po vrsti.

mirchi

Citat od: Uros01;269601https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15696599&display=Citroen%20DS5%202.0%20BlueHDi%20So%20Chic+FULL%20LED+ALKANTARA+DENON

Kaj pazit pri ds5? V živo vse linije štimajo, par prask kar je logično, je pa iz francije pripeljan

V ponedeljek se gre na probo kako se pelje (če bo lepo vreme), pozna kdo mipomo, človek zna "prodajat" ampak ima kdo izkušnje z njim?

Avtov nima slabih. Sem pa ze trikrat hotel kupit avto pri njem,pa ga nisem. Clovek je kreten in egoist na kubik!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gule

mirchi

Citat od: gule;269745https://www.olx.ba/artikal/22458784/kamper-citroen/

Cena 2250 eur. Avto ima Francoske papirje. Torej za Slo idealen.

@gule,al lahjo pomagas? Tole me mika! Bi kupil!

gule

antasi

Ne bi rad pokvaril nakup, samo mene moti, da piše, da je prodajalec prvič objavil ta oglas 2016..
To je treba preverit, če niso slike stare 4 leta.
Drugače pa izgleda dober nakup.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

mirchi

Citat od: gule;269754Seveda. Povej, kako?

Sicer ga lahko sam poklicem. Samo po telefonu,pa po slikah je lahko vsaka stvar zlata. Ce je zadeva blizu tebe,al pa kje na poti,ce gres mimo,bi te prosil,da vrzes oko. Ce je uporabno,bi sel v akcijo,kak zadevo uvozit,pa da vidim ce jebracunica vse skupaj. Sicer je mtor(cek)malo podhranjen,ampak to se da zamenjat,ce ostalo stima.

gule

Vsak dan se peljem mimo. Ni slab za videti. Za BiH je problem, ker ima Eu papirje.

mirchi

Lepo bi prosil,ce se ustavis pa pogledas dejansko stanje.

sušo

Èe je Citron je motor skor ziher 2.5D - 72 oz. 95KM. Ti 1.9 so bolj fijat domena.

Predlagam ti, da bolj kot pleh in motor preverjaš vodotesnost nadgradnje.

mirchi

ZX16V

Verjetno sendvic plosce.
Za ta denar je zastonj, ker imas veliko rezerve za vlagat.
Ce rabis prevoz, ti lahko pomagam, ce pa je vozen bo pa poceni.