Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

guardy

Citat od: antasi;269051bomo spremljali, če se bo mehari res tako hitro prodal,
mimogrede pri Citroen Kosu v polzeli sem se srečal Nikotom Rožanski, ki pozdravlja novega lastnika njegovega bivšega spačka in vse ki ga poznajo.
Ima pa prošnjo, če kdo ve za 5-stopenjski menjalnik za GSa?
Rabil bi ga za njegovega DAKa z bmwjevo mašino:ADemoticglass:
Niko se je seveda pripeljal z nenormalnim avtom,
ki ga ima ima za vsak dan :emot93:,
pravi Citroenar,doma pa sestavlja še dve dyani...

https://www.drivesuperior.com/inventory/new-2020-ford-super-duty-f-250-srw-black-widow-lariat-4wd-crew-cab-4wd-crew-cab-pickup-1ft8w2bt6lec57675

hehe, hvala za pozdrave :))

guardy

Citat od: sušo;269043Ta ni Potokarjev če piše da je kum. In to 82. kum.

A je kum lahko stric?

Mehari tud fino zgleda. GeeS je pa itak nov.

Je potokarjev. Sem ga gledal teden nazaj, avto je "ko nov". Res izredno dobro obnovljen.

Je pa res, da lastnik ni več Janez ...

antasi

Verjetno, niko je sicer rekel dak, ker mi nepoznavalci itak ne poznamo razlike:breaking_pc:
Izgleda da mu peta brzina manjka. To ima nekaj čez 100 konjev na dyaninem podvozju, sem ga vprašal kako bremza-je rekel da z nogo:Hammer3:
Niko je itak znan kot preudaren in miren voznik:emot3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

Nima 100 konjev, no go, no mogice z Rozanskim vred
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Citat od: info@;269031"Poceni" Mehari :BigThumbs:  https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15651473&display=Citroen%202%20CV%20Mehari

Sem ga sel danes pofirbcat malo Mariom. Karoserija zelo boga. Pocena povsod, poflikana a polietrom ze na nekaj koncih. Sasija spredaj levo kjer je prema prisraufana gnila. Motor lepo tece. Avto stoji ze kakih 20 let. Lastnik je zatrdil da ima original Mehari papirje. Sedezi so zelo lepi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

info@

Citat od: ModelJT;269063Sem ga sel danes pofirbcat malo Mariom. Karoserija zelo boga. Pocena povsod, poflikana a polietrom ze na nekaj koncih. Sasija spredaj levo kjer je prema prisraufana gnila. Motor lepo tece. Avto stoji ze kakih 20 let. Lastnik je zatrdil da ima original Mehari papirje. Sedezi so zelo lepi.

Ja no, sej to se vidi več ali manj tudi na slikah na oglasu... zato sem pa napisal, da je "poceni" :) ... Od nekod m ije znan, samo kaj takrat ni bil tolk "poceni" ... je bil skor zastonj... Seveda , vsak lastnik doda svojo ceno navzgor in karavana gre dalje... itd...

info@

Citat od: Èojko;269064Pravi za infota, da ga poštima.

Èojko, bi ga takoj. Samo štartna cena ne prenese cene vložka obnove. Me pa Mehariji niso nikoli impresonirali. Ja kot fora, ne kot avto za vsak dan. Plastika kot vemo se ne da rihtat (malo že, večje poškodbe pa ne), rabi komplet plastiko novo, okvir je verjetno že v železnih nebesih, šasija je boga, motor tudi če lepo laufa pomeni samo to, da ima še potencial, nuca pa generalno, menjalnik je napačen, bi moral bit na bobne, itd... Sedeže "ma pa lepe" hehehe...

Na koncu spade kot donator dokumentov ... če so Diana Mehari dokumenti...

ModelJT

Pa se to. Prodajalec je opeval kako ga je Janez Potokar pohvalil da je lep primerek, Janez se pa ne spomni, da bi ga sploh kdaj videl.
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

Hvala za ogled. Izgleda je super precenjen ta mehari. Mi ne bo treba hiteti po Ljubljani v četrtek, ko bom že tam. Sicer sem pa nekoč lepega spačka v Ljubljani, ker sem slučajno bil gor namenjen in sem si ga spotoma še ogledal. Drugače nebi niti vedel kaj sem zamudil.

Poštar

Super, si ravno zrihtam prevoz, da jutri skočim pogledat pa vidim, da bo bolje, da ga odpovem.

Nekje v spominu imam, da se je ta mehar že nekoč prodajal. Vsaj zdi se mi, da je bil na a. n.

Poštar

V 75% morda več opis vozila ne sledi dejanskemu stanju, na slikah pa lahko tudi največja podrtija izgleda dobro, zelo dobro, za koga odlično. Potem se voziš iz enega konca na drugega za brez veze, mislim na splošno.

antasi

Škoda. Èe bi bil dober, bi bil ugoden nakup. Tako ga bo verjetno kupil kak nepoznavalec in bo obstal nekje bogu za hrbtom. Hvala modelJT za koristen ogled.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

Milanov Gs, Potokarjev Gs, Ižancev Gs...cena pa malo dol, pa gor...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lenko

Citat od: garac;269072Milanov Gs, Potokarjev Gs, Ižancev Gs...cena pa malo dol, pa gor...
A tko gre ta veriga. Sam da je VR.