Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Ne vem, kaj si mislil.
Tale iz konjic je 280SL. Pa saj ga itak nobeden ne bo kupil ne glede na motor. Bo šel v tujino.
Samo, da ne boste potem rekli čez 5 let, ko se bodo prodajali po 30 jurjev.
Tapravi poršeji so bili 5 do 10 let nazaj po 30, sedaj ni nobenega pod 50. Ne mislim 924 in take, Ferrariji, ki so bili po 30-50 so sedaj 80-100, spački po 2 jurja so sedaj 5 in ztihtani 8-10..
Škoda, ker ni gnarja.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Pred leti je moj prijatelj kupil in customiziral enega. Dal je 6000 za njega. Fco Travnik.

Sem našel sliko. Ekipa iz Slo, ki je prihajala v Travnik na srečanja, se bo spomnila zadeve.

Poštar

Mi je takoj padel v oči. Gremo na ogled čim dobim prevoz in zavijanje z očmi, kaj ti bo pet avtov pred bajto? Èe ga ne bo že kdo prej odpeljal.

Poštar

Èe slučajno koga zanima Opel Calibra, mislim, da mi je ta znana. Uvožena iz Italije, kilometri so pravi, zamolčano, da je bil avto v celoti barvan in to zelo lepo, vendar ni bil karamboliran ali z izjemo parkirnih borb poškodovan. Brez rje navzven DA, vendar malo rje  pri grlu za gorivo kar je bilo sanirano, od spodaj po spojih je tudi prisotna, tisto ni popravljal nihče. Ker je bila notranjost odstranjena se je videlo, da je znotraj zdrava in brez rje. Sem se zanimal zanj in bi jo odpeljal za 3500 evrov, seveda razdrto in sam sestavljal skupaj. To je bilo predlani, se mi zdi, ko je bil avto v delavnici pri znancu, kako je pristal  pri tem prodajalcu mi pa  ni poznano. Kakor so calibre rjavele, je ta primerek verjetno eden najboljših na sploh.

Morda je čudež in sta istočasno pri nas dve iz Italije z istimi kilometri in letnika.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14392583&display=Opel%20Calibra%202.0i%20Avt.

zlomjo

Citat od: info@;269031"Poceni" Mehari :BigThumbs:  https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15651473&display=Citroen%202%20CV%20Mehari

Na slikah je kar lep. bi se ga splačalo it pogledat od blizu

antasi

Pa glih zdej se je pojavu, ko je konc sezone,
pa stranskih oken nima,
pa pokrovi koles manjkajo,
pa plača je šele 15ga
pa..

antasi

sušo

Ta ni Potokarjev če piše da je kum. In to 82. kum.

A je kum lahko stric?

Mehari tud fino zgleda. GeeS je pa itak nov.

antasi

andraž

zlomjo

antasi

bomo spremljali, če se bo mehari res tako hitro prodal,
mimogrede pri Citroen Kosu v polzeli sem se srečal Nikotom Rožanski, ki pozdravlja novega lastnika njegovega bivšega spačka in vse ki ga poznajo.
Ima pa prošnjo, če kdo ve za 5-stopenjski menjalnik za GSa?
Rabil bi ga za njegovega DAKa z bmwjevo mašino:ADemoticglass:
Niko se je seveda pripeljal z nenormalnim avtom,
ki ga ima ima za vsak dan :emot93:,
pravi Citroenar,doma pa sestavlja še dve dyani...

https://www.drivesuperior.com/inventory/new-2020-ford-super-duty-f-250-srw-black-widow-lariat-4wd-crew-cab-4wd-crew-cab-pickup-1ft8w2bt6lec57675

Xantia Marko

Kolikor vem je tisto Acadiana in ne Dak. Sicer pa, mar nima že bmw motor?
Je pa že prejšnji lastnik iskal 5 stopenjski, pa ga ni dobil.