Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

nisem še videl pri nas:

hummer oz.nekaj podobnega za po primorskih brezpotjih,
idealno v času korone, da se pripelješ do osamljene plaže:Hammer3:
pa še poceni registracija, ker je tovorno vozilo, kot naš berlingo furgon in vinjeta velja za osebno vozilo po moje ker je nižji od teh kombijev.. ugodna in poceni vožnja, še celo dizel je..
idealen za naše tajkune, saj dobiš ob nakupu brezplačno blindirano vozilo-na guglu piše do 7.62 kalibra, nimam pojma kulk je to, nekaj pa je..

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15418389&display=Hummer%20H1%20HMMWV%20M998%20VOJASKO%20VOZILO
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

tomaz555

Ne vem.če tole gre z vinjeto. Vojaški so vozni z C kategorijo, ker presegajo maso...

antasi

Ne vidim, kaj ma nalepljeno na sovoznikovi šipi.
Èe gre na vinjeto, grem kar po njega:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ModelJT

Citat od: Poštar;266967Videl v živo enkrat po obnovi in če od takrat ni kasiral bušk od parkingov in tudi sicer, je samo, plačaj in odpelji.

Sem  malo šokiran, ker se je pred časom prodajal za 7 in kasneje še nekoliko manj pa izgleda ni bilo kupca z denarjem ali pa je tako ozek krog  interesentov, čeprav avto je top. Škoda, če ne bi kupil ZX-a bi že takrat zapel dotičnega.

Niso GSi kaj preveč cenjeni. Zato se ne proda.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

GS je čudovit. Naj konča v dobrih rokah.

Kar se Hummija tiče - super gajba, edino preširok za slovenska brezpotja, kjer so poti precej ozke (ne, sem kar nalašč naredil oksimoron).
OK

LP
Primož

Poštar

Citat od: ModelJT;266972Niso GSi kaj preveč cenjeni. Zato se ne proda.

Ozek krog kupcev torej. Meni je bil takoj všeč.

Èe se bo še en čas prodajal, me bo še zamikal.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Jaz tudi kakšnega gs prodam. Moj pallas ima še bež notranjost in rjavo armaturno, pa še vse v prvi barvi, brez rje, zrihtan.

garac

Ta Cx je bil Sašov, če ni prodal? Dober
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

gule

Katrica je odlična. Èe je spaček 10 jurjov zakaj ne bi bila tudi ona?

Poštar

Morda, a vsaj za  Èepinovo za 9900€ nisem prepričan. Izotekt, malo zagret, nalepit, špricnit z bitumnom in je  kot NOVO. Vsaj tako sem opazil, ko sem se pred nekaj leti motovilil tam okoli. Medtem ko bukseljni režemo rjo, peskamo, epoksiramo in spoje mažemo z wielander europax-om, forchom L208 in podobno.