Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tiki

A ni tega Vojko obnavljal? Rešilec bi pa lahko postal lušten avtodom za 2osebi... :)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

antasi

Èe je prodajalec Robert ali Aleš
pol je zihr citroenar:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

antasi

saj vem, da je že bil omenjen, ampak tole je prav napisan oglas, ne pa un iz škofljice...
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14140414&display=Citroen%202%20CV%20Spaguar

Prodam neverjetno potrpežljivega Spačka - Spaguarja spočetega v Cimos Koper daljnega leta gospodovega 1974. Je posebne sorte z bogato preteklostjo in zgodovino, stari znanec spačkarskih srečanj , posebnež tako ali drugače, bogaboječ predstavnik svoje vrste ki pa se na cesti nikogar ne ustraši ter za sabo zlahka pusti še tako bleščeče limuzine. Nič mu ni tuje, tudi rja ne. Za obilo užitkov med vožnjo je pravtako poskrbljeno z zelo bogato dodatno opremo. Mehko vzmetenje,močan motor, peresno lahko pretikanje prestav...Si želite še kaj več ? Da o porabi ne govorimo. Trije blatniki so iz povsem nerjavečega materiala ( made in Smrtnik ),eden pač mora biti iz navadnega pleha – In rust we trust... Spaček je pobarvan v posebni mat rdeči barvi s pridihom ekstravagance, dodatkov v stilu In rust we trust, posebni elementi omogočajo napihovanje ali odpadanje koščkov barve na posebej določenih mestih ,skratka unikatna zadeva. Za čvrsto karoserijo pa skrbi obilica kovic, netov , plehnatih flik, polyester s steklenimi vlakni (made in profesor Baltazar , design by A je to d.o.o. ) Za pridih angleške tradicionalnosti poskrbi zadnji odbijač – Austin 1300. Za nočno vožnjo so vam na voljo posebne takoimenovane nočne luči (dnevne ima danes že skoraj vsak), zelo uporabne predvsem ponoči , sposojene od indijskega terenskega vozila Mahindra ( Jeep ), namenjene najzahtevnejšim terenom in vremenskim prilikam in neprilikam.Tudi ob najhujši bočni burji vam svetlobni snop ne odnese na stran , sveti povsem naravnost, še tako močan veter jih ne ugasne. So tudi zelo varčne, ugasnjene porabijo do 100 % manj energije. Močan, zmogljiv Tyson motor vas ne bo pustil na cedilu. Dvojni fergazer , direktna povezava zračnega filtra in ventilatorja poskrbi za Fresh Air. Pospeški o kakršnih ste doslej le sanjali. Wrooom. Pnevmatike vrhunskega proizvajalca vam v kombinaciji z močnim motorjem omogočajo nepozabne zvočno atraktivne štarte z nepozabnim cviljenjem. Toyo, iz dežele vzhajajočega sonca . Da pa vam zadek na prvem ovinku ne bi odneslo v bližnjo hruško pa skrbijo nove Milestone Greensport. Need For Speed...Untergrunt.. Za ustavljanje te zverine skrbijo zmogljive zavore z zvočnim in svetlobnim senzorjem. Pri zaviranju v sili (ko močno pohodite zavoro) zvočni senzor sproži signal, zavore zaškripajo in pešci lahko pravočasno odskočijo. Da pa vas med vožnjo ne bi motilo škripanje starih spakovih kosti je na voljo vrhunski avdio sistem. Quadrophonia. Note kar same letijo po zraku. Za vse podatke skrbi visoko zmogljivi potovalni računalnik. Včasih sicer ne deluje vendar pa vedno potuje z vami. Kokpit je zelo pregleden in udoben, notranjost pa se s podiranjem sprednjih in zadnjih sedežev kaj hitro spremeni v spalnico. Zadnje sedeže pa lahko enostavno in hitro odstranite ter povečate prtljažnik na zavidljivih XY litrov ( se ne da izračunat ker voda sproti ven odteka ). Skratka ne zamudite odlične priložnosti, do 1. Maja vas čaka posebna ponudba 1+3. Ob nakupu Spaguarja namreč dobite tudi bon za tri dni lepega vremena v mesecu juliju. Pohitite z prednaročili , količina je omejena.. Želimo mu srečno prihodnost in topel domek..

saxovts

sušo

Ja hudo. Kadarkoli izdelanih Gerijev je blo par sto ovi bi pa štirikolesnik mel zanj. Valda boljše znamke. Svašta

antasi

Citat od: sušo;254999Ja hudo. Kadarkoli izdelanih Gerijev je blo par sto ovi bi pa štirikolesnik mel zanj. Valda boljše znamke. Svašta

Gre za Gerija za 4000eur. lokacija hrvaška.
Da bodo naslednje leto brali, kako so bili včasih poceni redki citroeni.

Da ne bo kdo rekel ,da so spački dragi, evo enega za 200eur,
res pa je, da potrebuje nove gume..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=116242566225241&set=pcb.1290818934376009&type=3&ifg=1&__tn__=HH-R&eid=ARDmLzslhCtRZmc6cz6zgKnTwdqpvHR0loyQhkuzLbS1pUV2_7er09D13qVFiYbnm1W8c9WwSpj1CMRH

garac

Ma gume so videt ok, se zdi, da je malo za spolirat?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

1960

Citat od: antasi;255034Gre za Gerija za 4000eur. lokacija hrvaška.
Da bodo naslednje leto brali, kako so bili včasih poceni redki citroeni.

Da ne bo kdo rekel ,da so spački dragi, evo enega za 200eur,
res pa je, da potrebuje nove gume..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=116242566225241&set=pcb.1290818934376009&type=3&ifg=1&__tn__=HH-R&eid=ARDmLzslhCtRZmc6cz6zgKnTwdqpvHR0loyQhkuzLbS1pUV2_7er09D13qVFiYbnm1W8c9WwSpj1CMRH

Preberi komentarje... 1500 € je cena.

Oni Geri... Grem spotoma gledat ko greva z mojo na CFS srečanje v Srbijo. Je kdo klical ? Ne?... jaz sem... Èe bo spustu ceno za par eurov bo moj, če ne pa bo Švicarski, tak kot moj bivši DAK... Edin , če se ne najde kak junak pred menoj...

dyane

To se ne splača predrago,če ga hočeš zrihtat preveč stane....te boljše vzeti ono ruševino...na koncu narediš za 3 jurje ceneje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

1960

hja no... Avto je vozen, kupiš , pripelješ, urediš papirje, registriraš v SLO... strošek. Potem pa orng servis in lahko tak ostane par let... se ti teh 4 - 5 jurjov splača. A je treba it "orng" rihtat u nulo ? Tega ne.

Èe pa, si  pa na 12 - 15 tisoč... plus kupnina.

Onega za male pare pa ... ja sam prednji del je 1500, šasija 1000, urihtat karoserijo 5000, barvanje 3000, mehanika 4000, ... pa brez dokumentov...

pa me spet popluvajte... luna gre dol...

zlomjo

Enkrat sem šel v Konjice glih enega takega gledat, ker je bilo isto rečeno, da moraš prideti osebno gor. Ko sem ga videl v živo je bil dovolj le en pogled in sem zašibal nazaj čez Trojane domov, da se nisem niti na krofih ustavil.

1960

Citat od: zlomjo;255047Enkrat sem šel v Konjice glih enega takega gledat, ker je bilo isto rečeno, da moraš prideti osebno gor. Ko sem ga videl v živo je bil dovolj le en pogled in sem zašibal nazaj čez Trojane domov, da se nisem niti na krofih ustavil.

Od leta 1990 je bil samo en Geri v Konjicah, oni od Šteljota. Pa se ne spomnim, da bi ti bil pri meni ?

Pa tudi od 82 do 90 ni bilo nobenega drugega tu ... po uradnih podatkih ...

1960

V Konjicah so bili štirje Daki v zadnih 35 letih... Od pekarne Težak (kasneje moj), od mesarja Strašeka (kasneje moj) , od cinkarne oziroma s.p. cinkarne v Konjicah (ksneje moj) in moj sivi, k ije bil iz ljubljane, prej pa iz Kopra, zdaj v Švici. Geri je bil samo en, od šteljota, kupil sem ga jaz in zaradi finančne stiske prodal čez leto Žigi iz Žiri. No, Gerija ziher nisi šel gledat v Koniice... Mogoče kam drugam, pa si se zdajle mal zmotu. Kar se tiče Konjiškega območja imam osebno preveč zavedeno in predolgo zgodovino :)

Aja... ppravek, še dva Daka sta bila od zadruge, teh nisem dobil, so jih stisnili na Dinosu ...

dyane

Citat od: 1960;255045hja no... Avto je vozen, kupiš , pripelješ, urediš papirje, registriraš v SLO... strošek. Potem pa orng servis in lahko tak ostane par let... se ti teh 4 - 5 jurjov splača. A je treba it "orng" rihtat u nulo ? Tega ne.

Èe pa, si  pa na 12 - 15 tisoč... plus kupnina.

Onega za male pare pa ... ja sam prednji del je 1500, šasija 1000, urihtat karoserijo 5000, barvanje 3000, mehanika 4000, ... pa brez dokumentov...

pa me spet popluvajte... luna gre dol...

Ja na koncu si na istem, samo 4000 kupnine si prišparal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

Citat od: 1960;255048Od leta 1990 je bil samo en Geri v Konjicah, oni od Šteljota. Pa se ne spomnim, da bi ti bil pri meni ?

Pa tudi od 82 do 90 ni bilo nobenega drugega tu ... po uradnih podatkih ...

Gledal sem spačka v takem stanju kot ta Geri. Teh je bilo pa več kot 1 v Konjicah. Kasneje sem si nakupil spačkov, tako da sem trenutno kar zadovoljen s svojo prizemljeno floto.