Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Zdaj sem se spomnil na moj prvi nakup Citroena. Kod 19-letni mulc sem videl oglas v sobotnem Delu. Spaček furgon, dobra cena, le daleč je bil, v Zagorju. Na potovanje z vlakom do Zagorja povabim še prijatelja in greva kupit avto. Prideva v Zagorje, kjer vidiva enega ubogega furgončka, ki je imel nalepljene preizkušnje in haubo čez prvi odbijač. Odklenjen je bil, pokukava še notri in pod haubo. Najdeva lastnika in mu še povem, da se mi zdi čudno, da je hauba čez prvi odbijač. Pravi, da je verjetno zaradi tega, ker je hauba od navadnega spačka, furgoni imajo pa krajšo. Ta odgovor me je napol zadovoljil, sem ga pa vseeno kupil. Mislim, da ni treba omenjati, da sem jih doma slišal od očeta in da je bil avto povod še za marsikatera nesoglasja v družini in je bil avto že na poti na odpad. Še dobro, da me je prijatelj ustavil, in povedal, da je bil njegov spaček še v slabšem stanju in me prepričal, da se grem borit z avtom in očetom do skupne zmage. Popraviti sem dal šasijo, pode, .... . S tem furgončkom smo se veselo prevažali kakšno leto, nakar me je zmutil en znanec, da ga rabi za prevoz delavcev, jaz sem pa kupil od soseda eno lepo Dyanco.

antasi

si mi dal mislit, sem odprl novo temo,ker sem tudi sam imel podobno izkušnjo
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

superca13

A ni to ta, ki je že bil osumljen vsega boga, od mlatenja žene do umora nekoga?
Ko take oglase vidim me kar prtisne nekam..

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

mehari je res dober, pa ni nekega zaslužka na njem, dober nakup
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Citat od: MSrougeZX;232936Ja to je legendarna dijana iz lendave...in vse kar pise je nateg.

Sem na prejšnji strani to dy gledal pa je bil takšen odziv

dyane

Ja kaj dosti res ne..če sam delaš pa ur ne šteješ pol ja...drugač ne heheh..

Nisem pa v vseh teh časih zasledil niti ene res vrhunske dijane..mehari ja, spaček tudi..dijano pa ne.
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

ena žabica, piše da je še original in prva barva?in izgleda lepa,cena 7000e se sliši razumna pozna kdo?
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12231574&display=Citroen%20DS%20D-19

andraž

Èe je res v prvi barvi in brez rje, je to poceni. Zelo poceni.

Lovro

Èe ne bi že imel žabe, bi definitivno šel pogledat.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

antasi

zdej, ko gledam slike se vidi da je bilo barvano ali popravljeno okoli sprednjih luči, verjetno rja. pa gume so prazne, kar malo pokaže na skrb lastnika za avto.
Saj če ne bi bilo recesije, bi si že nakopal tako stvar na glavo, tako pa mi ni treba..
Bi bilo pa vseeno za pogledat, mogoče je pa dobra osnova za zrihtat v odličen oldtimer. Jaz ne grem, ker je to v kočevju, jaz pa nisem niti blizu.

gule

Izgleda ok, edino streha na levi, proti koncu. Je to zvito, ali samo izgleda tako?

dyane

Zgleda da se je prodal rumeni mehari..seveda tujina..za posteno ceno...zadovoljna sta lahko oba.

..
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12340236&display=Citroen%20Ami%208%20Tomos

V oglasu lepo piše:
Prodam resnemu kupcu ljubitelju ze zelo redek in zmiraj bolj cenjeni citroeni torej redek Tomos Citroen Ami 8/L letnik 1973 iz zlate tomosove dobe proizvodnje normalno vozen,prej vozen v kopru torej na primorskem,neobnovljen le sproti sanirano pač potrebno,nov akumulator,zasčiten poden,mehanika motor in zavore ok,dokumenti in sem jaz lastnik torej samo resen kupec z sms ponudbo vase cene da se z tem izognem nabijalcem in kupcem ki bi če bi in ko bi blo da bi blo poznavalci in ljubitelji pa itak poznajo cene tako da je hiter dogovor mozen pa tudi mi je vseeno če ga ali ne prodam ker mi je vseč niti ne rabim denarja morda plac,handlanje in menjave me ne zanimajo,raje se kupim kake dele zanj ki jih imate morda viska ker avto mislim imet in nekaj odvečnih delov pa tudi lahko prodam posebej,na emeile ne odgovarjam in le resen in takojsen kupec sicer kar preskočite oglas.LP..

zmiri bol mi je ušeč tale oglas ko je tak dobr napisan da te kr privlač da bi meu tak auto edin mal me je stah da je pod tem šavjem ko je navesu gor kaka rja spodi začela gnit ne da bi lastnik hotu koga nasrat ampak tak je ko pod rožam lahk je tud včasih rja ko je sploh ne vidiš pa je mogoč je pa ni je pa res da je to auto za mene ko je lepo napisu da je to za resnemu takojšnemu kupcu ljubitelju ponujen auto kar js sem. LP..