Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Citat od: amipick;226718Najbolj me skrbi "za svoj letnik odlično ohranjeno".Lahko pa da preseneča...

Res je. Upajmo, da preseneča v pozitivnem smislu. :emot77:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Citat od: zlomjo;226708Zdaj sem pa še jaz vrgel uko na enega GSiča iz zgodnjih sedemdesetih, samo tiho da ne sliši žena.

Iz zgodnjih sedemdesetih? Daj kaj več izdaj. Magari na PM. Da ni oni rdeči iz KP, ki ga že par let ni bilo na cesti?

zlomjo

Ne vem niti kakšne barve je, je pa baje dobro ohranjen. Sem v prvi fazi razmišljanja o nakupu in to me bremza še vprašanje o garaži. Itak, da ženi ne smem niti omeniti.

Čojko

Lahko ti nudim tehnični suport pri ogledu,...

zlomjo

Hvala za ponujeno pomoč. Ko bo aktualno, se oglasim.

antasi

Da ne bosta samo čojko in zlomjo kupovala avtov..
Kupite tudi drugi kakšnega starega citroena.
Npr BX je že zanimuv hidravličar za majhen denar.
Tegale sem slučajno gledal v okolici Lj.
Ni videt slab in tudi km bi znali bit realni.
Papirje ma. Slabosti=dolgo stal, zadaj kugla hin posledično spušča hidravlika
Mensezdi da je rekel 500e
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11545592&display=Citroen%20BX%2016RS
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

mirchi

Puscanje hidravlime pomenj preperete lajtnge. Ti povem,veselje sneti most na tem revezu. Po izkusnjah sodec na hitro povedano xela skor za en teden.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

hja no, menda ima spaček 4 valje (pa ne zavorne)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Jaz prodam VSE DELE ZA VISO ZA 50e, če si kdo želi dele za viso. Moram počas spucat garažo. Zraven vseh mehanskih delov pollosi itd so tudi vsa vrata haube luči itd
Prav tako prodam VSE DELE ZA SAXO ZA 50e
Praktično vsi deli razen pločevine in motorja z menjalnikom.
Dosegljiv sem na spodnjo številko

Godfather

Bi koga zanimal Citroen AX 1.4, allure?

Ima klimo in električni pomik stekel.

Avto je srebrne barve, cena pa ugodna.

antasi

To je pa zanimiva oprema za Axa!
In letnik 90, 91?

tomaz555

Gox

Leta nazaj sem se vozil v takem, samo rdeče barve ... nikakor nisem mogu verjet da ima Ax klimo :)

zlomjo

V Kopru je imel en policaj temnozelenega s klimo. Torej že ene 15 let nisem slišal, da bi imel še kakšen klimo.

ModelJT

Jaz sem šel enega gledat v Rovte, ko sem še mojega imel. Temno zelen, 1.4, s klimo, klima itak ni delala, ostalo pa tako podrto da sem se samo slabe volje obrnil in šel. Baje je imel 80 tisoč kilometrov, pa ne vem a samo po gmajni al je tudi kaj ceste videl. Se jih je pa ene par prodajalo na avtonetu v zadnjih dveh, treh letih. Nekaj mesecev nazaj je bil en srebrn 1.4 s klimo pri enem preprodajalcu na Štajerksem koncu se mi zdi, ki ima fetiš na limanje avtov s folijo. Ga je v mat belo polimal. Pa en temno moder 2 leti nazaj nekje v Zagorju se mi zdi. Pa ta, ki sem ga jaz šel gledat.
[SIGPIC][/SIGPIC]