Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

antasi

Glede na vsesplošno priljubljenost starih mercedesov tukaj na forumu, sem se odločil tudi sam za nakup tega nerjavečega nevpadljivega in ekonomičnega avta.
Zasledil sem tale oglas za mercedesa zlate barve ki mi je zelo všeč. kaj menite?
Mogoče bi celo lovro ali kdo ki je v Ljubljani ali vrhniki ker ima Lj tablice šel za mene pogledat ta zlati avto
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13068405&display=Mercedes-Benz%20E-Razred%20250d%20turbo
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

fifk

To je slikano pri meni na dvorišču. Dva parkinga stran je parkiran moj C5.:Hammer3:

žabec

Samo ena boginja je prava !

antasi

Citat od: žabec;244260Zlati avto je VOLVO ni Mercedes.

to pa ni res. lepo piše da je mercedes.
kaj me ti žabec mal zajebavaš

sušo

fifk naj pove!

on lahko na fejs of d plejs iz drugega zornega kota preveri za sto posto kter je kaj in kter to ni.

žabec

Citat od: antasi;244255Glede na vsesplošno priljubljenost starih mercedesov tukaj na forumu, sem se odločil tudi sam za nakup tega nerjavečega nevpadljivega in ekonomičnega avta.
Zasledil sem tale oglas za mercedesa zlate barve ki mi je zelo všeč. kaj menite?
Mogoče bi celo lovro ali kdo ki je v Ljubljani ali vrhniki ker ima Lj tablice šel za mene pogledat ta zlati avto
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13068405&display=Mercedes-Benz%20E-Razred%20250d%20turbo

Mercedes je črn, zlati je VOLVO.
Samo ena boginja je prava !

ModelJT

Meni so tudi všeč teli mercedesi dizli. Baje so bili že takrat zelo varni. Ni ga čez nemca, pa v teli zlati barvi jih je bilo zelo malo tako, da je tudi za oldtimerja zelo zanimiv. Dober nakup.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Kakorkoki,oba avta na sluki sta odlicna. Tako kar se voznje tuce,kit tudi vzdrzljivosti v kilometrih.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

antasi

Citat od: ModelJT;244267Meni so tudi všeč teli mercedesi dizli. Baje so bili že takrat zelo varni. Ni ga čez nemca, pa v teli zlati barvi jih je bilo zelo malo tako, da je tudi za oldtimerja zelo zanimiv. Dober nakup.

No končno eden pameten odgovor.
Kako je pa z deli. Baje imajo pri teh  tanovih mercedezih kitajci prste vmes in je ziher problem dele dobit iz kitajske.
Za te tastare zlate mercedese se še dobijo deli in kako so dragi?

dobek

nic bat, ta je ravno dovolj star, da se niso francoskih dizlov not dajali, pa kitajci tud se niso meli prstov zravn
mehanski deli niso pretirano dragi, ker je ogromno neoriginalnih, s karoserijskimi pa ne vem ravno, kako je (je pa sigurno boljse, kot z onimi kitajskimi X5 kopijami, ki jih je vas avto celje takrat ene 50 prisvercal ; )
:burn:

fifk

Trenutno nisem doma, ko se vrnem poslikam z drugega zornega kota. Ta prodaja kar ima, mislim da tudi Volvota.

antasi

zdaj je pa popravil oglas in je nek črn avto gor,
unga mojega zlatega mercedesa se pa samo zadaj malo vidi.
Ta črn je pa negravžn ko sam satan.
klasično nemško: hladno, racionalno, preračunljivo, vsaka tipka ima svojo funkcijo,
brrr, me kar strese, ko vidim tak antipatičen avto.
To bi morali z zakonom prepovedati.

antasi

alesz