Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

antasi

Ja. Drugi je bil rdeč/oranžen GS super l.79 za ceno 1200eur, iz koroške, ličarsko zrihtan, mehanako pa je bil potreben obnove.
Ampak izgleda, da se GSi vseeno prodajajo.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

Seveda da se. Za razumno ceno. V tega za 1200 daš še1000 in imaš super avto.

Čojko

Citat od: andraž;280656V tega za 1200 daš še1000 in imaš super avto.

Niti to ne rabiš. Je že sedaj GS 1.3 SUPER

Zakaj bi razmetaval jurja,....

andraž

antasi

Za ne tako velike strokovnjake:
GS za jurja in za zrihtat mehaniko pomeni sigurno vložek par jurjev, lahko 3,4 ali 5 odvisno koliko ga hočeš obnoviti.
Pisalo je da je nevozen...je pa res, da se sliši 1200 veliko manj kot 4000eur, ampak to vseeno ni spaček in potrebuje malo več ljubezni. In denarja.

garac

ja spaček bi bil 10 jurckov vsaj, GS pa pol manj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Hotel sem napisat, da spaček rabi iskro in bencin in že lahko gre na nordkap. Genialno enostaven avto.
Seveda celovita obnova spačka danes tudi košta 10 jurjev.
Ampak GS je pa čisto drugačen koncept avta.
Pa saj to veste vsi tukaj. To pišem za une, ki slučajno mim pridejo in preberejo naša pametovanja:funny34d:

antasi

Nov oglas, ko nam ljubitelj starih citroenov iz škofljice lepo razloži, zakaj ni treba it na morje:

Prodam ljubitelju kak star avto oldtimer ki smo se z njimi srečni vozili v socializmu,torej še v zlatih brezskrbnih časih ki se ne bodo nikoli več ponovili tako da je samo še star avto lep spomin na tiste čase.sam zbiram avto oldtimerje in njihove dele tako da imam skoraj vse-tudi težko dobaljive nove karoseriske dele že 40 let,prav tako tudi vse tomos mopede in spet dele za njih in če bi bil še 1x mlad bi počel isto saj sem za razliko od drugih bil vsa ta leta srečen,in veliko bolj kot tisti ki je imel jadrnico na morju ki jo je koristil morda parkrat na leto in velik finančni vložek,poleg tega poti na hrvaško klub klimi so na cestah zastoji in po pripovedovanju mnogih jim je bilo to sicer postavljanje pred sosedih a v resnici pa breme,strošek in na koncu še marsikaj.,za oldtimerja ki dandanes ni velik strošek nabave bi pa svetoval da ga ne kupijo in razderejo in obnavljajo v nulo saj je to prevelik strošek če ne delaš vse sam ampak ga tehnično in vizuelno toliko porihtajo z minimalnimi stroški da se lahko vozijo kot smo se leta 90,prej in še pol po 90-tem in naj nebi bil kot doslej več oldtimer za postavljanje in kao besede v nulo ampak služil za izlet z družino,otroki ali pa sam na pijačo,pico ali kratko vožnjo in to je čar starega avta ne pa duvanje vse povprek nazadnje se pa z njim ne peljejo ker ga je škoda.žal je v zadnjem času kar veliko ljubiteljev evrov in kupujejo samo za preprodajo medtem ko imam sam že marsikateri oldtimer oziroma dosti že 4o in več let pri hiši pa še zmiraj kakega kupim,tako da slike so samo informativne narave naše edinstvene pre številčne zbirke,saj zaradi večnega problema prostora moram kdaj tud kakega prodat tako da koga zanima oldtimer in nasploh vse v zvezi njim me naj pokliče ali obišče da mu lahko tudi svetujem glede nakupa oldtimerja ali delov in naj tako oglas tudi razume in ne kao sem videl oglas da je kao vse naprodaj ker ni.tudi evro ki dnevno zgublja vrednost in je boljše imet en tak vložek ki te osrečuje poleg je pa še uporaben kot suh denar,odgovarjam samo na telefonski klic tako da je kakršnje koli pisanje zaman,upam da ste kaj uporabnega prebrali,morda tudi razumeli.

superca13

Citat od: antasi;280662Nov oglas, ko nam ljubitelj starih citroenov iz škofljice lepo razloži, zakaj ni treba it na morje:

Prodam ljubitelju kak star avto oldtimer ki smo se z njimi srečni vozili v socializmu,torej še v zlatih brezskrbnih časih ki se ne bodo nikoli več ponovili tako da je samo še star avto lep spomin na tiste čase.sam zbiram avto oldtimerje in njihove dele tako da imam skoraj vse-tudi težko dobaljive nove karoseriske dele že 40 let,prav tako tudi vse tomos mopede in spet dele za njih in če bi bil še 1x mlad bi počel isto saj sem za razliko od drugih bil vsa ta leta srečen,in veliko bolj kot tisti ki je imel jadrnico na morju ki jo je koristil morda parkrat na leto in velik finančni vložek,poleg tega poti na hrvaško klub klimi so na cestah zastoji in po pripovedovanju mnogih jim je bilo to sicer postavljanje pred sosedih a v resnici pa breme,strošek in na koncu še marsikaj.,za oldtimerja ki dandanes ni velik strošek nabave bi pa svetoval da ga ne kupijo in razderejo in obnavljajo v nulo saj je to prevelik strošek če ne delaš vse sam ampak ga tehnično in vizuelno toliko porihtajo z minimalnimi stroški da se lahko vozijo kot smo se leta 90,prej in še pol po 90-tem in naj nebi bil kot doslej več oldtimer za postavljanje in kao besede v nulo ampak služil za izlet z družino,otroki ali pa sam na pijačo,pico ali kratko vožnjo in to je čar starega avta ne pa duvanje vse povprek nazadnje se pa z njim ne peljejo ker ga je škoda.žal je v zadnjem času kar veliko ljubiteljev evrov in kupujejo samo za preprodajo medtem ko imam sam že marsikateri oldtimer oziroma dosti že 4o in več let pri hiši pa še zmiraj kakega kupim,tako da slike so samo informativne narave naše edinstvene pre številčne zbirke,saj zaradi večnega problema prostora moram kdaj tud kakega prodat tako da koga zanima oldtimer in nasploh vse v zvezi njim me naj pokliče ali obišče da mu lahko tudi svetujem glede nakupa oldtimerja ali delov in naj tako oglas tudi razume in ne kao sem videl oglas da je kao vse naprodaj ker ni.tudi evro ki dnevno zgublja vrednost in je boljše imet en tak vložek ki te osrečuje poleg je pa še uporaben kot suh denar,odgovarjam samo na telefonski klic tako da je kakršnje koli pisanje zaman,upam da ste kaj uporabnega prebrali,morda tudi razumeli.

Pa saj tega človek še prebrat ne more kaj šele da bi karkoli razumel.

antasi

Citat od: antasi;280662Prodam ljubitelju kak star avto oldtimer ki smo se z njimi srečni vozili v socializmu,torej še v zlatih brezskrbnih časih ki se ne bodo nikoli več ponovili tako da je samo še star avto lep spomin na tiste čase.sam zbiram avto oldtimerje in njihove dele tako da imam skoraj vse-tudi težko dobaljive nove karoseriske dele že 40 let,prav tako tudi vse tomos mopede in spet dele za njih in če bi bil še 1x mlad bi počel isto saj sem za razliko od drugih bil vsa ta leta srečen,in veliko bolj kot tisti ki je imel jadrnico na morju ki jo je koristil morda parkrat na leto in velik finančni vložek,poleg tega poti na hrvaško klub klimi so na cestah zastoji in po pripovedovanju mnogih jim je bilo to sicer postavljanje pred sosedih a v resnici pa breme,strošek in na koncu še marsikaj.,za oldtimerja ki dandanes ni velik strošek nabave bi pa svetoval da ga ne kupijo in razderejo in obnavljajo v nulo saj je to prevelik strošek če ne delaš vse sam ampak ga tehnično in vizuelno toliko porihtajo z minimalnimi stroški da se lahko vozijo kot smo se leta 90,prej in še pol po 90-tem in naj nebi bil kot doslej več oldtimer za postavljanje in kao besede v nulo ampak služil za izlet z družino,otroki ali pa sam na pijačo,pico ali kratko vožnjo in to je čar starega avta ne pa duvanje vse povprek nazadnje se pa z njim ne peljejo ker ga je škoda.žal je v zadnjem času kar veliko ljubiteljev evrov in kupujejo samo za preprodajo medtem ko imam sam že marsikateri oldtimer oziroma dosti že 4o in več let pri hiši pa še zmiraj kakega kupim,tako da slike so samo informativne narave naše edinstvene pre številčne zbirke,saj zaradi večnega problema prostora moram kdaj tud kakega prodat tako da koga zanima oldtimer in nasploh vse v zvezi njim me naj pokliče ali obišče da mu lahko tudi svetujem glede nakupa oldtimerja ali delov in naj tako oglas tudi razume in ne kao sem videl oglas da je kao vse naprodaj ker ni.tudi evro ki dnevno zgublja vrednost in je boljše imet en tak vložek ki te osrečuje poleg je pa še uporaben kot suh denar,odgovarjam samo na telefonski klic tako da je kakršnje koli pisanje zaman,upam da ste kaj uporabnega prebrali,morda tudi razumeli.

jaz sem napisano razumel takole:

če hočeš biti srečen, kupi pri temu preprodajalcu star moped ali avto in ga nikakor ne obnovi, ampak ga vozi v takem stanju, kot je. Èe bo pa slučajno kaj crknilo, boš pri njemu dobil rezervne dele.
Ne smeš pa kupit jadrnice ali iti na morje, saj kljub klimi, so na cesti proti morju zastoji in je to nepotreben napor, ki služi samo temu, da se postavljaš pred sosedi.
Se pravi, če hočeš bit srečen, kupi star avto in pojdi na pijačo ali pico.

Ali sem narobe razumel?

Plesko123