Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Evo, to je za kupit. Mali gokard. Ga je imel Xandrej če se prav spomnem.

Citroenovc

AXič je zelo lušten.

So mi pa vedno znova zabavni lapsusi, kot je tale iz oglasa zanj:

"2. lastnik
Prodam lepo ohranjenega AX-a. Vsi trije lastniki poznani, "
OK

LP
Primož

Xandrej

Gokart ni je pa gazela... mislim da ni hitro terenca ki bi kam dlje splezal kot ta ax... panda niva pa ax 4x4. Kam sem jaz s tem avtom se pripelal to ni res...

Enkrat sneži kot iz topa. Pravi kolega grema na Roglo... ajde grema... snega sva dobesed o tiščala pred sabo... prideva na pesek. Daj tu dva čaja... pa pravi oni ja prinesta noter opremo od motornih sank... kakih motornih sank? Kako pa ? Z ax! Saj ni vedel da obstaja 4x4... gre ven gledat... pride noter je kr rundo plačal...0

antasi

kako je bilo pa z vzdrževanjem?
imam v spominu, da si nekaj razlagal okoli menjalnika?
kako sploh sprobaš, če dela 4x4 , avto je pa iz primorske:Hammer3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

Sem pogledal malo po anetu, edino kar me pritegne je tole. Pa Zekova 6ica in dve Simci, ki pa sta premajhni zame. 1200 coupe in murena.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

@antasi Èe je isto kt pri C25 ima stalni 4x4 in sicer 70-30%. Pa, po moje, brez možnosti za reduktor.
Mislim, da je tko kt pri Pandi - mala teža, kratka medosna, voznik z domišlijo in cojones... pa prideš povsod.

gregor

Iz ceste zasučeš navzgor v rob-brežino in počasi pelješ, avto se križem navaga. Sprednje kolo, ki je razbremenjeno, bo zakopalo, ko ne bo imelo več dovolj oprijema.
Èe 4x4 dela in je vklopljen, bo zakopalo istočasno tudi zadnje razbremenjeno kolo.
Govorim za AXa. Ne velja za vse avte to.

AX ima priklopljiv zadnji pogon.(kot stara panda) Torej normalno voziš s sprednjim, po potrebi na mehki podlagi priklopiš zadnjega. Za izogibati se je vožnji s 4x4 po podlagi z dobim oprijemom-asfaltu, sploh pri ostrih zavojih.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

antasi

ZX16V

To ni Murena, so bile od 80-83, luci so bile ob robu in sprednji pokrov se je odpiral 10cm not v blatnik

andraž

ZX16V

Bagheera Courreges serija 2, l76 ali 77. Ce je to to kar mislim bi jim clovek roke in noge polomil. Bila omejena serija le v beli barvi, bela notranjost in zlate tapete in deli armature, motorji pa 1.1 ali 1.3.

antasi

Aha, pol je pa še več vredna, če je Baghera.
Edino rja je bila problem pri njej-mislim podvozje, ker zgoraj je kot Mehari:BigThumbs:
Pa motorji so bili Fordovi, če se prav spomnim.
Kako pa veš, da je tole redka serija?

antasi

Prodajalec tega talbota, ki še modela ni napisal, se mi ne javi,
tak da ostajam pri 14-ih projektnih avtih...

Ga je pa gospod gugl našel:take_picture:
lep pozdrau
Smo ansambel iz okolica ljubljane ter iščemo pevca za 1 bas!!
Priporočena starost do 2o let.
tel:040719760
lp

ZX16V

Ta nazalost ni vreden nic,prijavili so ga kot najdeno vozilo, falili letnik in motor, kaj si naj vlovek s tem zacne, se opravicujem ampak budale

andraž

Motor je bil Simca, mislim da 1,4 in 90 KM. Pred leti sem jo vozil. Zelo dober gokart.