Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

No, pa smo spet tam.
Nisem Anto in nikoli nisem bil.
Sem Andrej oz. Antasi na forumu in ne moreš, da me nebi žalil.
In ta tvoja hrana in alkohol.
Kaj moraš res težit s tem na avto forumu.
Ubogi Mehari tukaj.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Andrej oprosti, evo punjene paprike sa krumpirom za početak. Pa južno sadje za posladek. Jbg odkar je Jože šel, so banane ceneje kot jabolka.

Pa ni alkohola, samo voda, ti buš tukaj hitro prijatelje našel.

gule

Pa daj že slike od Meharija človek, ali je kot Gašijev, neviden?

antasi

Nimam dostopa oz.neka blokada za slike.
Je pa lep.

gule

Saj to niso neki denarji. 5 mesecev plačo na stran, pa žena plačuje položnice in kupuje pir. Sam ko takšne babe v Slo ni.

info@

Imam močen občutek, da je tisti Smrtnikov Mehari iz Velenja nekoč bil v Konjicah, Ločah in potem prodan v Velenje. Ni jih veliko in jih ni težko sledit skozi leta...

info@

Sem preveril v telefonskem imeniku... Ja, to je tisti stari iz Konjic - Loč :)

Spomnim se ene njegove epizode, ko je še bil v Konjicah.enih 27 let nazaj. Takrat še  nisem stanoval tu kjer sem sedaj in je bil človek (bi bil moj sosed) , ki je rad pogledal globoko v kozarec. Prileti zvečer mimo šole, mimo cerkve, stara SDK, ovinek pri muzeju desno... on ravno pravac v "Gospodično"... Zjutraj so ga ven potegnili in odpeljali lokalnemu ličarju da se "plastika pofriša". Takrat sem ravno rihtal eno svojo Dijano tam in gledam ko čudo vsipan mehari. Leta zatem je naslednji lastnik pripeljal Meharija k men, za tehnični pregled... bremze, bolcni, servis. Leta potem se je prodal v Veleje in Krištof me je parkrat kontakriral, ko sem bil še v Zrečah. Nekaj smo delali pa ne vem več kaj. Nisem tolk evidence vodil kot sedaj.

Ma, mi je v veselje, da je avto še živ. Bi ga bilo zanimivo videt kakšen je sedaj. Takrat se je rihtal... smo zgubili kontakt in, zdaj vidim, da je .

Moram jutri poklicat... Hmmm... En Mehari nebi jemal tolk placa...

evo ga , sej je na Avtonet ... https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16009485&display=Citroen%20Dyane%20Mehari

A.T.K

to oni ko meu dvojne tablic e..ene za po mariborskem delu pa ene za po celjskem..me kr nasmejal takrat...

info@

Citat od: A.T.K;272754to oni ko meu dvojne tablic e..ene za po mariborskem delu pa ene za po celjskem..me kr nasmejal takrat...

Ja, od frajkinclera :funny34d:

gule

A to so od Suzukija platišča? Ma kaj jaz sprašujem, seveda so. He he

info@

Citat od: gule;272757A to so od Suzukija platišča? Ma kaj jaz sprašujem, seveda so. He he

Mislim da je od ARO-ta :BigThumbs:

antasi

Ta Velenjčan je dal novo šasijo,pocinkano, ga prebarval, dodal streho in tudi ostalo obnovil. Je pa to starejši gospod, še starejši kot jaz in pravi da to ni za vozit-preveč piha.
Kupuje pa Pando tastaro 4x4, če ima kdo za dat v račun..
Gume in felgne ima tudi original zraven, jo je pa malo dvignil, oz našpanal štangice.
Izgleda dober nakup, sploh če bi dal original stvari gor, ki jih ima. Te felgne so 14 colske.

info@

Citat od: antasi;272760Ta Velenjčan je dal novo šasijo,pocinkano, ga prebarval, dodal streho in tudi ostalo obnovil. Je pa to starejši gospod, še starejši kot jaz in pravi da to ni za vozit-preveč piha.
Kupuje pa Pando tastaro 4x4, če ima kdo za dat v račun..
Gume in felgne ima tudi original zraven, jo je pa malo dvignil, oz našpanal štangice.
Izgleda dober nakup, sploh če bi dal original stvari gor, ki jih ima. Te felgne so 14 colske.

Ja to je ta. Bil je nekaj pri Rejli šprt slovenije , nek funkcionar. In že od začetka je sanjal o ofroad verziji... pa tak...

gule

Verjetno bi menjal glat za Nissana, a šipak kume, budala ne gre dvakrat na led.