Nakup nove Xsare Picasso

Začel/a aygo, Februar 20, 2007, 09:54:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Se pridru?ujem, pa šelim, da boš na forum o svojem picassu lahko pisal le lepe stvari (brez okvar), ?e pa te bo kaj motilo pa tudi vsekakor omeni tudi nam.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Se pridru?ujem....SRE?NO IN VARNO vožnjo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Sre?no vožnjo :emot26:  Zdej pa digitalca, pa poslikat, pa v garažo Citroenarja prilepit.

Ja sej verjetno prvi teden ga je tudi te?ko slikat, ko pa je skozi v vožnji.

LP
Goran

powerrr

Zdravo!
Jaz sem nov na forumu in tudi kmalu lastnik nove xsare picasso 1.6 16V elegance plus ( plačal aro in sedaj čakam na klic iz avto hiše).
Imam nekaj vprašanj:
1. Zanima me, kako ste "stari " lastniki zadovoljni s svojim avtom? Kaj vam je posebej všeč in kaj ne. V bistvu malo prepozno sprašujem ampak vseeno :-P.
2. Zanima me tudi, ali se dajo kje kupiti gumijasti tepihi ,  ne originalni amapk mogoče kaki ponaredki ( originalni so skoraj 100?).
3. Katero dodatno opremo je "pametno" kupiti?
4. Ali dobiš pri novem avtu tudi obvezno opremoč

Vnaprej hvala za vaše odgovore!!

garac

obwezna oprema je ponavadi zraven ja. V kateri avtohiši pa si vzel avto?
nimaš kaj falit, avto je preizku?en, dovolj dolgo na trgu, da so odpravili vse pomanjklivosti, ve? pa si preberi v temah o xsara picasso
Za tepihe vprašaj v podjetje Amo

http://www.citroenar.eu/forumdisplay.php?f=17

Forum ima tudi gumb i??i.

Sicer pa dobrodošel in veliko zadovoljnih km z novim avtom.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Ja drugega ti ne morem napisat kot .....?e vedno smo stari vozniki PICASSO-tov, ker ni razloga za zamenjavo. :BigThumbs:

Kakor vidim nisi ravno "trgovec", ker pri dobrih 17000 ? bi definitivno lahko iztr?il obvezno opremo, gumijaste tepihe, sen?nik....itd....v glavnem vse malenkosti, ki jih rabiš. Vse gre, samo malo moraš bit "te?en".

3. Katero dodatno opremo je "pametno" kupiti?

Za enkrat ne boš rabil nobene kupit, ker ima vse. Razen tvoj nima tepihov. Tako, da tepihi....:emot77:........malo heca.

V glavnem, absolutno boš zadovoljen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

powerrr

Avto bom kupil v Avtocentru Kočak v Celju. Hvala za odgovore!!!!

valem

Meni so dali gumijaste tepihe brezpla?no, avto kupljen aprila pri Avtomerkurju. Malo zagnjavi, mogoče bo kaj padlo ;)

aygo

Avto kupil pri AvtoDetr Menge? in zraven dobil gumijaste tepihe,obvezno opremo in prečke prtljažnika.
[SIGPIC][/SIGPIC]

marjank

kupi rablenega dobiš vse zraven ,pol cene novega avta

hadei

Haha, tako je. Ceneje z ve? opreme. Pa kaj je crknilo je tako ?e zamenjano.
[SIGPIC][/SIGPIC]

boga

Jaz imam tepihe z napisom citroen noter iz blaga. Za pozimi imam ?e neke gumi predpračnike.
Hadei, rabljen je lahko tudi zato naprodaj, ker ni vzdrževano, človek avto sfura do konca in proda.

Powerr, ?e si se odločil za novega je kar pravilna odločitev, avto je super in mislim, da boš zadovoljen z njim, tudi ?e boš obvezno opremo in tepihe dokupil.
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

dvorjan

Prav tak avto je pri hisi pol leta. In kaj reci o njem?

Lepo se pelje, veliko prostora. Med minusi je gotovo poraba, ki pri mestni voznji znasa lepih 10l/100km.

Okvar zaenkrat se nobenih, jih tudi ne pricakujem, saj ima avto sele 5.000 km.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

hadei

BOGA, to je bilo reženo tako. Absolutno podpiram nakup novega avta; tudi jaz bi ga kupil, ?e bi bili penezi. Ni ga lepšega kot iz trgovine zapeljat nov avto. Mmmm...pa ?e PICASSO  :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

powerrr

Avto smo dobili včeraj. Zraven so nam dali obvezno opremo, gumi tepihe sem pa kupil na petrolovi bencinski. Prvi vtisi so odli?ni. Avto je zelo lep, udoben, zeloooo prostoren, avtomatska klima je super,....
Aja , pa ?e čisto nov je :-P