Celoletne pnevmatike

Začel/a CitroX, November 04, 2016, 09:33:25 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

antasi

Jaz pa vozim znamko Borovo ki se zelo obnese
slike pa ne morem naložit ker sem preko trojan

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

Si vsaj priznaš kdo in kaj si :emot112:

gregor

No, dejstvo je, da univerzalnih gum ni. Ampak v snegu po regionalki bi se do šihta peljal 30  s celoletnimi ali zimskimi. Hitreje pač po glavni cesti ne gre, ker je nekje pred mano en biser z zimskimi s 3.5mm profila.

Aja. Pri terencih je še težje.  Ta mora bit še v terenu dobra. No v praksi imata pri nas oba terenca po tri komplete gum.
Eden ima zimske korejske Kumho, narejene na kitajskem.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

ModelJT

Jaz vozim letne Nexen na 106ki 175/60 R14 pa nimam kaj čez njih za rečt. In po dežju in po suhem dobro držijo, pa še zmanjkuje jih ne tako hitro.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Romzi

Citat od: andraž;226050Mogoče zato, ker so se do leta 2000 imenovali Woosung, kar deluje čisto Kitajsko. Obstajajo pa od leta 1942.
Haha, saj Korejci tudi zgledajo kot Kitajci, samo da so Korejci.

xpuser

In sedaj smo prišli iz celoletnih michelin na letne nexen.:Hammer3:

Jaz sem pred 25 leti vozil nalite alpetur ali rotal, takrat so bile zakon za sneg.

Romzi

Citat od: xpuser;226071In sedaj smo prišli iz celoletnih michelin na letne nexen.:Hammer3:
Ja, tudi to je opcija. Mogoče ni? Sploh ker večina jamra da so celoletne za en kurac za v sneg. Se reče: letne, ki imajo oznako M+S da guspud miličnik ne teži.

antasi

Citat od: andraž;226054Si vsaj priznaš kdo in kaj si :emot112:

ja sem en iz hribov za trojanami ko grem na vsako pasjo procesijo ki diši po oldtajmerjih, ti si pa en čudn tip. Imaš žabo pa ni nikoli videna kje na kakem srečanju, zakaj a je tak zanič avto?

andraž

E vidiš, že Garač je ugotovil, da so nekatere DS-ke samo za 3 km v eno smer in seveda nazaj. No, moja je takšna. Letos je šla iz garaže samo na tehnični pregled in nazaj pod ponjavo. Zakaj? Ker je tako lepa, Slovenci pa tako zavistni, da to ne gre skupaj. Poskušam biti korekten do sodržavljanov, da ne pridejo domov zeleni od zavisti in v tem stanju premlatijo ženo, otroke in še psa...

antasi

Poglej si lovrota za zgled.
Se vozi in uživa v žabi najmanj tako kot tisto francoz degol alkajježebil in se ne sekira za faušijo hkrati pa ima nov avto ki ga niti ni treba popravljat. Mater sem mu faušen

andraž

A vidiš, preberi zadnji stavek, ki si ga napisal. Ne hodi domov dokler boš zelen...

antasi

A vidiš, preberi prvi stavek.
Èe bi se oziral na slo faušijo potem bi moral imet golfa 3ko ali največ petko, psa in ne preveč zanimivo ženo.
Imàš?

andraž

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs: