Oranžna diana

Začel/a antasi, Oktober 29, 2016, 01:40:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ModelJT

Tale je pa tudi že zamenjala rok. Èe prav vidim je to tista bivša Kežatova, ki je kupil gor od enega soseda od msrugezx. Pa jo je vozil in potem čez čas Dinotu prodal, on je to vozil vsak dan, pa čez nekaj let prodal nazaj Kežatu. Po tem je pa keža to prodal ne vem kam. Par tednov nazaj jo je prodajal tam en preprodajalec v Trebnjem, zdaj jo ima pa zgleda tisti zbiratelj iz Škofljice. Avto pa je bil nazadnje ko sem jo videl totalno gnil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Avto je ze bil hin pred nekaj leti...cudno da je se v enem kosu...to je za koline zrelo...to se 100eur ni vredno ne pa jurja.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

antasi

AjA . Šele zdaj vidim da to legendarno rjo prodaja legendarni žbogar iz škoflhice. Najboljši harmonikaš med švercerji

zlomjo

Iz katere strani Trojan je ta Dy?

antasi

Škofljica semizdi. To pomeni da so tudi okoli Lj preprodajalci ala Kičo Fazo Šargi itd

antasi

Daj kupite to dy ljubljančani in garač da se ne bo potikala po oglasih celo leto in potem slabo luč metala na vaœe prodavače

amipick

Se splača,če ne drugo,ker je "redke oranžne barve" :funny34d:
je pa cel kup delov zraven...in samo ta se prodaja...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

antasi

copy paste oglas:Prodam se eno od redkih prezivelih Cimos/Tomos Citroen Diano 6/LC letnik 80 z odličnim pravkar servisiranim motorjem ki pa je malo vozen in dela kot nov ter vzge na pol ključa,tudi ostala mehanika in sasija dobra,avto je bil sicer malo vozen in registriran do 2015 pol se je pa začel postopoma obnavljat brez dotalnega razkopavanja tako da se lahko ves čas sam prestavlja,zamenjan je ze en original prag-drugi je nov zraven-tudi original dno prtljaznika je ze vstavljeno noter vendar treba se zrihtat do konca potrebno je se nabavit v primeru dobrega rihtanja se oba zadnja notranja blatnika/kosa-katere če jih imate tudi z veseljem kupim in pač kleparsko ves avto naredit medtem ko sasija in prednji del avta so ok,sam trenutno nimam časa in tudi morebitni kupec brez znanja je boljse da ga ne kupi saj je avto za zrihtat to naj bo vsakemu takoj brez ogleda jasno,sploh firbci in ki bi imeli za par evrov nov avto naj niti ne pokličejo saj jim je nabijanje pa pametovanje ter komentiranje odveč saj sem dal za avto 650e dela in delov je pa ze čez jurja in če jo prodam za to ceno in takemu ki razume ok če ne jo bom pa kot sedaj počasi rihtal dalje ker ta denar mi ni potreben pa tudi dian in lep spomin iz mladosti je čedalje manj,na netu so samo moja in se ena ki pa mislim da je prodana torej je pol edina in če ima kdo kake dele,karoserijo ali cel lahko dober ali slab avto ga tudi takoj kupim ker mi je avto vseč,nisem citroenovec čeprav imam 3 amije-2 limuzine in break-tudi viso club z takim motorjem vendar samo na spomin na mladost ko sem imel take avte in diaca kar pase zraven saj prodas oziroma po slovenskih cenah senkas tak avto samo 1x tako da kaki pametni ogledniki pa bi kupili če bi blo ko bi blo naj kar preskočijo zadevo,imam pa se dost novih in rabljenih odvečnih delov ki kakega prodam tudi posebno,avto je pisan name,sem tretji lastnik in je vpisan v prometno homologiran starodobnik tako da so tudi odlični dokumenti in skoraj nična registracija in avto vzges in se sam premika,ne resnim kupcem,na emaile in sms ne odgovarjam in le kupec ki je razumel zgoraj napisano in ve da je to vsaj 500ur dela preden se avto naredi kot se mora je pa tudi redke oranzne barve,lp.

moje besedičenje:ko bo oglas izginil boste pa jokali, zdaj vam jo je pripelu pred nos domov v lj iz neke vukojebine prek trojan od enga ko to sploh ne ceni
ta zdaj pa ve da je ena redkih preživelih
sploh ne vem zakaj jo vi čez trojansko mejo še niste kupili
aja verjetno so prazniki pa ni cajta

edino kar bi blo dobro povedat kupcu je:
-ključavnica za vžig neki šteka ko vžge na pol ključa?
-motor ima servis verjetno tudi velik naret, se pravi mikro jermen in glavni jermen jermenica vodna pumpa kar je plus
-je bil mal vožen kar je spet plus
-kleparija je praktično že zrihtana opet plus
-tretji lastnik kar je super
-nična registracija
-še vsaj 500 eur in je avto tip top

mirchi

Avto je na drugi strani trojan. Tam ni svercerjev. So posteni preprodajalci...si ja nor to je ja v sloveniji.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Gox

Kako to avto užge "na pol ključa"? :)

antasi

saj je prodajalec lepo pošteno vse razložil.
Imam pa na sumu da ključavnica nekaj ni vredu.
Ampak je vse drugo ok.

MSrougeZX

Aja tretji lastnik seveda...Prvi lastnik je bila teta od mojega prijatelja...drugi je bil on, tretji pa keža...dalje pa ne vem...hahahaaa
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

ta se je razpisal, pri Štajercih bi na kratko povedali avto je #u nulo# samo ponavadi pozabijo dodat zraven še *jeban
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Citat od: garac;225813ta se je razpisal, pri Štajercih bi na kratko povedali avto je #u nulo# samo ponavadi pozabijo dodat zraven še *jeban

Ja, samo naši štajerci so "od dole" in razumljivo napišejo bedarije,
vaši so pa slovenceljni, pa ne znajo pisat-samo avte pa znajo dobro prodajat,
tale dyana je izgleda že prodana