Švercerji med nami Citroenarji

Začel/a antasi, September 22, 2016, 07:30:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Saj če bi ga vsaj malo splaknil za sliko bi bilo tudi fajn, če je že kompletno obnovljen. Saj to Mariborski predsednik prodaja kolk vem?
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Kolk vem sva z goxom neke dele iz icccr vozila za en spacek s tistega konca. Mogoce sva si prevec obracunala stroske prevoza,pa so zato tolk cene poskocile.je treba pokriti stroske. V glavnem,se opravicujem za  nastalo situacijo. S stajerci se nea vec grem biznis delat.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

superca13

Cene pa so hude. 2, 3, 5, 21...jurjev. Da kdo sploh 10+ za spačka?
Kako se kaj postavlja cena obnovljenega vozila? Vsota vložka= končna cena?

superca13

Malo sem grdo rekel. Da se popravim: a se prodajo spački za 10 -20 jurjev ali se samo potikajo po oglasih?

antasi

Garač nea to govori o totih štajercih.
Z mano lahko še kar posluješ.

Je pa res nekaj na tem da so štajerci preprodajalci glede na cene spačkov na netu in da se vsi tadragi spački prodajajo na štajerskem.No razen superce ki kupuje samo nove avte sej zato pa je lahk prišparal za SMa ko ni od štajercev kupoval..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

dyane

Citat od: garac;224019. S stajerci se nea vec grem biznis delat.

Jaz tuji ne;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xpuser

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

Joj, ta pa ni iz štajerske??
Bi znalo bit ugodno, sploh ker ima skor pol cene  une druge.
Je pa zanimivo, da se pojavljajo samo spački nad 10.000eur?

zlomjo

Ta je pa moj bivši Zmija. Original je bil rdeči special, kar se še vidi na sliki nad števcem. Ker je bila barva močno zbledela, ga je moja takratna klicala Zmija, ker ji je bil grd kot zmija. Približno lani pa se je prodajal Zmijoslav, njegov brat. Prodaja ga Ðika.

amipick

Prodam Dyano ,ugodno,10000eur...:Hammer3:
kaj čmo,se je treba prilagodit tržišču...:argue1:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

zlomjo

Izjava Ðike: avtu nič ne fali, redno servisiran, lani je bil na servisu pri Vojkotu. Motor je odličen. Dejansko ga prodaja zato, ker se z njim premalo vozi.

zlomjo

Še dobro, da sem pokupil vse ta poceni spačke v zadnjem letu.