Švercerji med nami Citroenarji

Začel/a antasi, September 22, 2016, 07:30:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Kam smo prišli??
Že spački se preprodajajo, sem ga ravno gledal spačka ga je prodajal en iz omrežja 02 in je hotel 1700e in ga že ni več, sem si rekel pa gre spak v dobre roke tudi v enem dnevu, ko se drugi dan, danes pojavi tole...iz omrežne 07
http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11344144

Že po slikah je videt sicer bolj bogi, zadnji kraki zanetani?
spredaj pri žmigavcih? deli podvozja v prtlajažniku, sedeži?
ampak da bi s takim avtom zaslužil 1000e v parih dneh je pa tudi malo huda..

Ali pa se mogoče motim?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

sušo

Ja, to je bedastoča prve vrste. Ni fora.
Sicer ne vemo zgodbe ma vseeno ni fora.
Èe sem prav razumel naj bi v prvotnem oglasu pisalo da ga daje poceni zato, da ga nekdo uredi - kar je treba al pa "u nulo..." - in vozi dalje, ker tipo ni mel volje al cajta kaj jst vem česa.

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Kero tele bo dalo toliko denarja za nevoznega spaceka??!!!? Eni so pa res optimisti.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

kaj pa vem, ko sem ga gledal v jutro je bil 1,7 tisoč, ampak se ne čudim, ko v vidiš spake po 10 in 2o jurjev dvigneš ceno

a ko sem videl lokacijo, mi je bilo jasno, Prekotrojanovac, a ma v jutro se mi zdi da je bila Bistrca
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Še jaz, ki sem v zadnjem letu kupil 2 spačka in pol, nisem niti trznil okom, po novi ceni pa še manj. Še vedno pa iščem eno spačkovo školjko.

antasi

Končno smo dočakali visoke cene naših starih citroenčkov.
Kežimir je prodal spačka za 21000e
Øožanski ga tudi nima več ceno je imel čez 10000e
Zdaj se pa ena kripa od2cv prodaja za slabe 3jurje eurov.

To pomeni da lahko komot vašim ljubljenčkom dodate eno nulo v ceni. Jaz trenutno mojo skoraj vozno viso prodajam za 4000 eur. Pohitite

dyane

Citat od: garac;223974kaj pa vem, ko sem ga gledal v jutro je bil 1,7 tisoč, ampak se ne čudim, ko v vidiš spake po 10 in 2o jurjev dvigneš ceno

a ko sem videl lokacijo, mi je bilo jasno, Prekotrojanovac, a ma v jutro se mi zdi da je bila Bistrca

Joj Gasi si pa res sitn s temi izjavami...recimo antidot temu je škrtavi gorenc spet jamra...

Mislim na kaksn niivo se  vcasih spuscas, to je isto kot bi reko ...aha spet crnuh prodaja za vlko ceno itd...

Sorry, samo posplosevat nekaj je neumnost. Se pa strinjam, da je večina 2cv "majstrov" itd...iz nasih koncev res cudnih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

dyane

Citat od: zlomjo;224003Gaši je zlajubljen.

Ce pa je tak...potem pa je vse oprosceno, sploh glede na to da v prijateljevo ljubico!
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

dyane

Gretje sopotnika...ja zdaj razumem kaj je hoto Gasi povedat....
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

Ti že, jaz pa ne vem kaj je hotel povedati. A mi razložiš?

garac

Ma to so te engleski spacki izdelani za stajerske grice. Dyane sori ampak tisti ki ga je kaca picila,se boji zvite vrvi pravijo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

aja Gaši se sploh ni zmotil
mislil je citrobolšjak pri potokarju.
Glede oglasov se pa zadnje čase prodajajo samo spački za več kot 10.000eur..
Kaj so šle plače gor?