Šli smo drugam, ker doma ne dobimo ...

Začel/a Lovro, Maj 10, 2016, 09:02:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sl1

Citat od: C5 Exclusive;252390Že pogrešam Citroena. Na Oplu je za predračun na pooblaščenem servisu potrebno plačati cca 50€ :argue1:

Opel se kupuje 1x na leto ko imajo 24 ur akcijo. Takrat so cene tudi za 2 jurja (odvisno od cene avta) ugodneše in ne serejo z ničemer, samo da kupiš. To je enkrat januarja tako da za letos je sedaj že mimo.

Èe se jim ne da nardit predračuna zastonj, pojdi drugam v drugo avtohišo. To ziher ni predpisano s strani Opla, to si je zastopnik sam izmislil.

dobek

zaz 50e imam pri mojem mehaniku 2 uri (va katerih marsikaj naredi) :O
:burn:

gule

Citat od: C5 Exclusive;252390Že pogrešam Citroena. Na Oplu je za predračun na pooblaščenem servisu potrebno plačati cca 50€ :argue1:

Za kaj pa rabiš predračun? Si imel karambol?

garac

ne, zato ker šparamo ane.. rabimo čim cenejši servis
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

c5 exclusive

Ne ne šparamo. Za velil servis so 3 različne kataloške številke za isto stvar. Èe izberem narobe ni prav. Gmt in Adel imata različno zato sem se obrnil na pooblaščenca, da preverim.
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

gule

Prav je da ti zaračunajo, pri njih boš znanje zvedu, dele, pa kupoval pri drugih.

c5 exclusive

Zaenkrat še vedno kupil tam, kjer dobil predračun. Ne gledam cene ampak me vseeno zanima koliko pride. Èe ne drugo pa tudi Jerovšek in Avtoplus v Kp je za enak del tudi 20€ razlike. Zakaj preplačati če ni potrebno za original kos?

sl1

Enkrat sem klical na VW pooblaščenca za luftmesser, pa me vprašajo za letnik, motor in na koncu še za nivo opreme. Pa vprašam kaj ima oprema s tem? Pa mi rečejo da po tabelci je za Highline dražji kot za Comfortline in Basis. :Hammer3:
Vem da nima dosti veze s temo, samo na pamet mi je padlo - poobleščenec in cene.

CEPETKO

Občasno grem drugam brez plavanja plovila.
Citroen - kreative tehnoloži.

andraž

Xandrej

Mi smo še enkrat danes šli drugam.

Opel mokka x 1.6 dizl 136 ks, avtomatik in zelo lepo opremljen. Strešno okno velik ekran opel connect itd itd. 17700 jurja. :BigThumbs:

dvorjan

Citat od: Xandrej;252621Mi smo še enkrat danes šli drugam.

Opel mokka x 1.6 dizl 136 ks, avtomatik in zelo lepo opremljen. Strešno okno velik ekran opel connect itd itd. 17700 jurja. :BigThumbs:

A niste sli po Qashqaija? Pa se Opelico?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

c5 exclusive

Citat od: Xandrej;252621Mi smo še enkrat danes šli drugam.

Srečno vožnjo pa veliko varnih km
Off topic kje ga boste servisirali oz. poznaš kakšen dober pooblašcen ali nepooblašcen servis kot npr. Jerovšek?
Lp

sl1

Citat od: C5 Exclusive;252633Srečno vožnjo pa veliko varnih km
Off topic kje ga boste servisirali oz. poznaš kakšen dober pooblašcen ali nepooblašcen servis kot npr. Jerovšek?
Lp

Tudi jaz želim veliko lepih km.
Drugače pa ne rabiš serviserja za Opla - to je dober avto, samo olje pa filtre pa vozi Miško. ;)

Xandrej

Ja foter je qaškaja nabavil veseli ko radio avto leti ko sneta sekira pravi...

Včeraj pa sem dobil na uho še za te ople... Tašča si želi višji avto pa avtomat smo rekli da bo čimmanj obremnejujoče...

Opel Mokka ima s takšnim motorjem in avtomatom ceno 27 jurjev...

Prišlo je par avtov ki so bili namenjeni za Turški trg. Ima električno strešno okno parksenzorje, avtomatik. 1.6 dizl (136 ks), pa še par bombončkov in je z vsemi zadevami 17700€ zraven še pride vinjeta pa polni tank goriva. Včeraj st ajim ostala še dva... Jih pa ima sval še nekaj na lagerju:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13948391&display=Opel%20Mokka%20X%201.6%20CDTI%20CDTI%20SAWAL%20EDITION...

Trenutno mislim, da top nakup... Bencinskega cactusa z avtomatikom sem dobil ponudbo skoraj 23 jurjev... Pa vseeno mislim, da je cactusbolj za mlajšo populacijo... :BigThumbs:

Onadva nearbita dizla ampak pač je bila taka zadeva pa ni možno motorja izbirat pa bo pač dizel...

Aja za servis? ne vem nam je najbližje Opel Kolmanič pa bomo tam vse rihtali poznam par ljudi na rez. delih pa vglavnem nekaj ljudi iz Avto Citiya...

Tak zdaj pa Fiata prodat pa gremo. Fiat Bravo 1.4 T.jet z 90k kilometri prvi lastnik...