Šli smo drugam, ker doma ne dobimo ...

Začel/a Lovro, Maj 10, 2016, 09:02:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

1960

Še malo tega toplega vremena pa bo tudi moj "drugačnež" dobil svež zrak v gume, svežo vodo v rezervarje, novo flašo plina, poln hladilnik in "check" vsega mehanskega ter mazanje "donjeg postroja" da bo po zimskem spanju zabrnel in veselo odbrundal v novo sezono...

Čojko

Jaz res ne razumem teh avtov oz. kupcev. Kup pleha, da še iz avta ne moreš na park boksu, noter pa ko en malo večji fičo.

Xandrej

Ja res ne pravi butli so tile kupci... :BigThumbs:

antasi

Citat od: Xandrej;252644Ja foter je qaškaja nabavil veseli ko radio avto leti ko sneta sekira pravi...

Včeraj pa sem dobil na uho še za te ople... Tašča si želi višji avto pa avtomat smo rekli da bo čimmanj obremnejujoče...

Opel Mokka ima s takšnim motorjem in avtomatom ceno 27 jurjev...

Prišlo je par avtov ki so bili namenjeni za Turški trg. Ima električno strešno okno parksenzorje, avtomatik. 1.6 dizl (136 ks), pa še par bombončkov in je z vsemi zadevami 17700€ zraven še pride vinjeta pa polni tank goriva. Včeraj st ajim ostala še dva... Jih pa ima sval še nekaj na lagerju:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13948391&display=Opel%20Mokka%20X%201.6%20CDTI%20CDTI%20SAWAL%20EDITION...

Trenutno mislim, da top nakup... Bencinskega cactusa z avtomatikom sem dobil ponudbo skoraj 23 jurjev... Pa vseeno mislim, da je cactusbolj za mlajšo populacijo... :BigThumbs:

Onadva nearbita dizla ampak pač je bila taka zadeva pa ni možno motorja izbirat pa bo pač dizel...

Aja za servis? ne vem nam je najbližje Opel Kolmanič pa bomo tam vse rihtali poznam par ljudi na rez. delih pa vglavnem nekaj ljudi iz Avto Citiya...

Tak zdaj pa Fiata prodat pa gremo. Fiat Bravo 1.4 T.jet z 90k kilometri prvi lastnik...

Za fiata pa verjetno ne bo navala če cna ne bo sindikalna:funny34d:
Kaj nova mokka ima citronov motor?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

antasi

Matr ta zx spectrum spuša črke:breaking_pc:

Xandrej

Hec je da je Fiat bravo zelo hvaležen avto in pri hiši je bil 8 let enega šraufa nismo menjali... Hočem povedat olje filtri gume gorivo...

Prodajal se bo za 4700 da rec. začnemo... 1.4 T jet motor, dvojna klima avtomatska itd itd.. Ima malo čez 90 k kilometrov...

Mokka x ima še oplov motor.

:BigThumbs:

gule

Pa ta Mokka ima 4x4? Od mojega strica ima.

Xandrej

Ne nima. Ni potrebe. Zelja je bila po visjem vozilu in avtomatu to je to. 4x4 tašča pa tast ne rabita. Ne vem pa če je možno z avtomatom sploh met 4x4.

gule

Dacia Duster
God: 2018
Verzija: 1.5 dCi 4x4 115 KS
Kilometraža: 5
Garancija: 7 GOD
32.700 KM

antasi

Kulk je to v normalnem denarju?
Zdaj če grem k vam delat ko šofer in dobim 700eur ali 700mark? Ker pri nas so rekli, da marke več ne menjavajo za eure..

gule

Antasi ti tukaj ne bi uspel. Tu je treba delati, socijale ni.

antasi

Kdaj pa delate, če po socialnih omrežjih samo objavljate kako pijete in pečete. Mensezdi to idealna država. Tak ko juga, sam da nimate maršala.

antasi

no comment ali protiargument, ali vsaj-pametnejši odneha?

gule

gule

Seveda smo šli drugam...v hribe...da občutimo blato in kamenje...pa svež zrak.:BigThumbs: