lexia 3

Začel/a bogdan, Marec 14, 2016, 09:10:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bogdan

Pozdravljeni,
zanima me ali ima kdo navodila za namestitev programa lexia- diagboxa. Kupil rabljenega z staro verzijo programa in ne znam aktivirati brez navodil. Najbolje bi mogoče bilo, če bi imel kdo najnovejšo verzijo.
Hvala vsem za informaije.

zlomjo

Najprej je treba vedeti, če imaš posodobljen vmesnik.

bogdan

Citat od: zlomjo;216752Najprej je treba vedeti, če imaš posodobljen vmesnik.

kako se pa to preveri?

zlomjo

Moram pobrskati po spominu. Popoldne javim.

bogdan

Citat od: zlomjo;216760Moram pobrskati po spominu. Popoldne javim.
super,
mogoče bi bilo najboljše dobit program diagbox ali lexio-kateri se pač uporablja za tester in način na katerega se program odklene.

rsm23

Rabiš "PSA Interface Checker Install" (poišči z Googleom). Iskanje ti bo dalo tudi linke do samega DiagBoxa.
Za najnovejše verzije mora biti vmesnik s serijsko številko, ki se konča na C (če se prav spomnim).
Sicer pa če boš uporabljal na C5 II in ne na novih vozilih, lahko brez problema uporaljaš nekoliko starejšo verzijo DiagBoxa (npr. 6.x ali pa začetne verzije 7.x)

bogdan

diagbox 6.x cd sicer imam, vendar ne znam namestiti oziroma odklenit.

rsm23

Morda pomaga tale video. Sicer je za verzijo 7 ampak kaj dosti drugače ni bilo.

alesz

Ko "zalavfaš" cd dobiš instalacijsko kodo,iz te kode ti pa mora nekdo ki ima "ključ" izračunat aktivacijsko oziroma namestitveno kodo.....ponavadi sem dobil tukaj oziroma na kakem drugem forumu,če imaš premalo postov moraš pač "fehtat" nekoga po zasebnih sporočilih......Vsaj včasih je bilo tako....

CEPETKO

Èe greš kaj v smeri proti Ptuju se lahko pri meni oglasiš pa ti naložim.
Imaš zs.
Citroen - kreative tehnoloži.

bogdan

diaxbox 6.01 sem namestil iz cd ja po postopku, ki ga je priporočil RSM23. Na cd-u sem našel mapo,kjer so bili vpisani podatki kot v videu, samo da še je moji  mapi bil patch, ki sem ga kopiral v inštalirano mapo in tam uspešno patchal.Sedaj  še diagbox instalira uporabniške nastavitve. Zanima me, ali moram storiti še kaj?
Vsem hvala za pomoč.

bogdan

žal ne deluje. ne najde vin kode vozila.

rsm23

Ta opcija ne deluje avtomatsko pri vseh vozilih. Izberi želeno vozilo ročno in vnesi vin ročno, če te vpraša zanj. Lahko te vpraša tudi po ORGA kodi...skratka zavisi od vozila.

vsx

Živjo,

imam problem pri namestitvi ...

Nalagam Diagbox 7,01, ki se naloži in po aktivaciji, ko bi moral zagnati nalaganje Lexie, zajamra, "Okvara med namestitvijo Lexia. Za ponovno sprožitev namestitev se morate priklopiti" in ustavi namestitev.
Po ponovnem zagonu DB se ponovno pojavi aktivacija, ki steče do nalaganja Lexie, ko se spet ustavi.

Na tem računalniku je Lexia že delovala brez težav.

Prosim za pomoč.

Èe ima kdo kakšno novejšo verzijo oz. link do nje, prosim za podatke na zs.

LP

xantos

Včasih je problem, v nastavitvah mrežne povezave. Kartico je potrebno imeti VKLOPLJENO, medtem ko povezavo na internet je priporočljivo imeti izklopljeno.

Sam sem enkrat skoraj znorel zraven in sem mislil, da bo potrebno spet formatirat računalnik in jovo na novo pa je bil problem v tem, da sem imel izklopljeno tako mrežno kartico kot kartico za brezžično povezazvo.
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)