lexia 3

Začel/a bogdan, Marec 14, 2016, 09:10:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

izključiš usb kabel,ga vključiš nazaj in ponovno klikneš lexio....

vsx

Po tem, ko sem odstranil vse sledi prve instalacije in uporabil svežo kopijo CD, je uspela instalacija DialogBoxa.
Seveda sem, papak, ko se je naložil DB 7.02 in Lexia ter PP2000, takoj nadaljeval update do DB 7.65 in Lexie 48 ter PP 2000.25. Pozabil sem aktivirati Lexio in sedaj mi ne da opcije ročne aktivacije - ponuja le samodejno.

Kako naj sedaj aktiviram Lexio oz. PP ?

LP

xantos

Mislim, da je edina opcija jovo na novo...
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

vsx

Citat od: xantos;217103Mislim, da je edina opcija jovo na novo...

:Hammer3:

Upam, da ima kdo prijaznejšo rešitev ...

LP

zlomjo

Ko sem se jaz igral z inštalacijami, sem najprej na novo naložil windowse in naredil image diska.

alan30

Si bom malo sposodil temo. Zadeva je sledeča danes naložil DiagBox v07,49 , vse lepo in prav do okna kjer je treba vpisati štirimestno številko z nalepke na stebričku, številko vpišem okno se zapre potem pa je treba klikniti gumb lexia in ne zgodi se nič enostavno se zadeva tukaj ustavi. Sedaj pa ali sem kje kaj narobe naredil ali pa je tale roba s kitajske fuč. Bi bil zelo hvaležen za kakšen nasvet oziroma napotek kako naprej.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

alan30

Inštalacija je končana. Ko naredim prvi zagon po inštalaciji zberem znamko, vozilo, prepozna vin številko potrdim, gre naprej, potem se pokaže ta dva siva podolgovata gumba na zgornjem piše lexia na spodnjem xxxxxx pritisnem lexia in zahteva še manjkajoče podatke tiste 4 cifre z nalepke vnesem potrdim in se zopet pojavita že omenjena gumba lexia in xxxxxxx, pritisnem lexia in se ne zgodi nič, moralo pa bi iti naprej v program. Bolj podrobno ne znam opisati. A zadeva bi načeloma že morala delovati na win 10 /64 bit ali še ne.
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

Jaz sem si za vsak primer inštaliral na w10 32. A vržeš gor sliko z zaslona?

zlikovski

lexia deluje samo na 32bit najbolj ji pašejo XP ali pa win7.

zlomjo

Meni dela bp na w10 32b.

žabec

Bistveno je da je sistem 32 bitni, lahko je tudi emulacija XP-ja, samo potem je vse obupno počasno.
Samo ena boginja je prava !

vsx

Lexia deluje brez težav tudi na W10 x64.

LP

alan30

A je mogoče kdo iz Ljubljane pa, da ima delujoč diagbox, da bi probali, če ta moja naprava sploh deluje pravilno upam samo, da naprava ni vezana na sam program.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Zadevo uredil z namestitvijo z win7 /32bit. In seveda ker jaz nebi bil jaz sem kljub temu, da avto deluje normalno moral, malo podiagnosticirati kako in kaj glede napak in odkrijem, da ni komunikacije senzorja zasuka volanskega obroča. Napaka P05D2. Kaj naj bi to bilo narobe kak stik mogoče nedelovanje kakšnega senzorja. Ko sem vprašal strica googla je povedal, da naj bi bil pod volanom nek senzor z vzvodom na katerega pride neka štangica, predvidevam za uravnavanje višine sprednjega vzmetenja. Samo vzmetenje načeloma deluje kot mora, bi pa vseeno raje videl, da zadeva ne kaže napake.
Že v naprej hvala za odgovore.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]