C5 II break 2.0 HDi exclusive, l. 2006

Začel/a DejanO, Januar 30, 2016, 10:40:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Super hvala vama, imam pa to ločeno odpiranje šipe onemogočeno, verjetno je imel težave prejšnji lastnik.
Praviš, da je neki vzvod za odpiranje zadnje šipe. Ok, če bo trebalo seveda.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Evo roka brisalca prispela v enem dnevu v MB (za 24€) in mislim da sem zmrdal oni pokrovček, da sem prišel do matice, ki drži brisalec- sedaj se vse bolj miga. Bom v suhem probal zalepiti. Gremo dalje.
Tesnila osi nisem opazil, da bi ga imel.

Ob drugi obletnici našega lastništva je dobil tretma z antigripante tekočino, ki spuca šobe.
Avto dela lepše in mirnejše.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

andraž

alesz

CitatBom v suhem probal zalepiti. Gremo dalje.
Tesnila osi nisem opazil, da bi ga imel.
ne moreš videti tesnila.Tesnenje je izvedeno z "O" rinkom pod varovalko in podložko na izhodu gredi.Tisti plastiko se da bolj slabo lepit.Menda se že valja na tistem tvojem servisu kak kos. Ta del se menja kompleten ko odpove stikalo za odpiranje stekla,pa menda spravijo kak del......

pecko01

Jaz sem imel polomljene zatiče na tem pokrovčku, ki ga fiksirajo na spodnji del. Sem ga ga kar prišravfal z mini vijakom. Mislim da spodaj na robu, lahko da tudi na strani, se ne spomnim več. Zvrtal 1 mm luknjico cez obe plastiki in privil s črnim kniping vijakom. Se skoraj ne vidi, če ne pogledaš od blizu. Drži kot pribito že pet let. Tudi krtače v avtopralnici ga niso odtrgale.

DejanO

DejanO

Citat od: andraž;241945Kdaj bodo pa slike sedežev?

Evo jih pri 246.000 km in po dveh letih uporabe.

DejanO

Malo sem jo za drugo obletnico opral, na spomlad pa jo globinsko očistim in spoliram.

Bishop

I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

DejanO

Malo stylinga za drugi rojstni dan.
Na gasu še nisem uspel namestiti nove gumi/alu padalke.
Dostavil Kitajec, cena 17€ vse pedalke(4 kosi), prestavna bunkica pa bila 7 €. Prejšnja je dobila prve sledi uporabe.

c5 exclusive

Zeloo lepe pedalke tudi sam bom take nabavil.

Lp
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

Bog je naredil nebo in zemljo, vse ostalo je made in China ;)

Bishop

Citat od: zlikovski;242752Bog je naredil nebo in zemljo, vse ostalo je made in China ;)
:Hammer3:
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Dr. MadMan

Dejan kje si dobil te stopalke? Bi jaz za karlija take nataknil.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si