C5 II break 2.0 HDi exclusive, l. 2006

Začel/a DejanO, Januar 30, 2016, 10:40:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Citat od: CEPETKO;238404Škatlica v prtljažniku poleg rezervnega kolesa je bolj možna kot senzor.

Bom pogledal, ampak verjetno je šel eden od senzorjev, so še vsi prvi, 12 let bo kmalu.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Citat od: CEPETKO;238404Škatlica v prtljažniku poleg rezervnega kolesa je bolj možna kot senzor.

Toto misliš?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Sem malo kable zmigal in že vse dela OK. Hvala!

CEPETKO

Citroen - kreative tehnoloži.

gico

Pozdravljeni,

Imam Citroena MK2 2006 1.6hdi...xenonski žarometi serijsko - žarnica je potemtakem D1s? Sem gledal iz zunanje strani pa ni nič navedeno.

Gledam pa te no name variante preko ebaya in s PTT prideta 2kom slabih 30e - 6000K.

V naših trgovinah z rezervnimi deli, so no name kos 30e, od znamk pa +45e po kosu.

D1S so prave torej? Je kdo kupil že to cenejšo varianto?

Hvala.

DejanO

V 1.6 xenon, verjetno uvožen avto ali neka specialna oprema. To je zelo zelo redko oz. prvič slišim.

Ja vzami philips/osram pri nas je 35 eur kos in sem zadovoljen.

Pozdravljeni!

Zelo ugodno prodam nove originalne xenon žarnice za vse modele vozil znamke Citroën. Ne gre za kitajske ponaredke ki naredijo škodo na sistemu ("skurijo" balast), prav tako ne gre za rabljene originalne žarnice, ki so montirane ven iz fokusov. Garancija!!

Info na:. 040 699 611 ali robano1@gmail.com

Lep pozdrav,
Matej

andraž

Ja, d1s. Kupi raje od Mateja (mislim da mu je tako ime), ima oglas nekje med temo prodam. Sem kupil dve leti nazaj in še vedno brezhibno sveti. Dobiš račun in garancijo. So pa originali.

alesz

CitatD1S so prave torej? Je kdo kupil že to cenejšo varianto?
..........ja,precej ljudi se odloči za to,ampak lahko sam poguglaš in boš videl,da ja kitajska nizkocenovna žarnica povsem drugačne zgradbe in zelo rada kuri elektroniko..................https://www.youtube.com/watch?v=vhaTJ3XQ--I

gico

Ok, bom posegel po osramu. Sicer pa mi je čudno, da mi npr. Pred vstopom v avto stisnem "osvetlitev za spremstvo", takrat obe xenonki gorita. Vmes med vožnjo pa se desna vklaplja in izklaplja... To verjetno crkuje po obrokih ali je možno da gre za kakšen kratek stik?

Ker npr. Prej sem se pripeljal domov in ta desna ni svetila, sem izklopil avto in prižgal "spremstvo" in je svetila... Sem se parkrat poskusil vklop izklop in je vedno prizgala

DejanO

C5 je dobila iz Kitajske led lučke za osvetlitev zanje tablice.

tomaz555

Èe ti je to lepo...Pa je sploh legalno, ker nekdo lahko kar vzratno zveže, da mu bo ves čas svetila.

andraž

Tole ti pa vsaj 3x premočno sveti. Prav trapasto zgleda.

alesz

Vsak ima svoje mnenje.......jaz imam v svetilkah za osvetlitev tablice 24v žarnice....

Čojko

Na motorju se zvija tablice, da se jih ne vidi, na avtomobilih pa osvetli toliko, da se jih vidi iz letala.:Hammer3:

gico

Citat od: gico;238691Ok, bom posegel po osramu. Sicer pa mi je čudno, da mi npr. Pred vstopom v avto stisnem "osvetlitev za spremstvo", takrat obe xenonki gorita. Vmes med vožnjo pa se desna vklaplja in izklaplja... To verjetno crkuje po obrokih ali je možno da gre za kakšen kratek stik?

Ker npr. Prej sem se pripeljal domov in ta desna ni svetila, sem izklopil avto in prižgal "spremstvo" in je svetila... Sem se parkrat poskusil vklop izklop in je vedno prizgala

Takšne izkušnje nima nihče? Gre žarnica verjetno h koncu?