C5 II break 2.0 HDi exclusive, l. 2006

Začel/a DejanO, Januar 30, 2016, 10:40:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Še izdelava.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

andraž

Kako po zgledajo sedeži po popravilu lansko leto?

DejanO

Jih pofotkam februarja 2018, ko bodo stari 2 leti. Do zdaj ni vidnih sprememb na vgrajenem materialu, šivi vsi celi,..
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

MSrougeZX

Tudi tudi uporabnik na forumu iz Nazarja ima ceno okoli 60€. Stotka se mi zdi že malo too much. Obnovi volan.si ali nekaj podobnega...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dobek

pri njemu me je za bmw e39 prisel komplet volan (na novo oblecen) z airbagom vred okrogle 100€
:burn:

DejanO

Menjal manšeto pri menjalniku na službenem Berlingotu.

fifk

DejanO

DejanO

Po menjavi volana se mi je pojavil napis:
Parking Assistance System Faulty, kaj pa te zdaj - je crknil kateri parking senzor?

CEPETKO

Škatlica v prtljažniku poleg rezervnega kolesa je bolj možna kot senzor.
Citroen - kreative tehnoloži.

alesz

In zakaj bi crknila tista škatla...?to je zelo malo verjetno,ali je okvarjen senzor ali pa napeljava,spredaj ali zadaj v samem odbijaču....verjetno imaš sprednje in zadnje senzorje !

CEPETKO

Kaže zelen kvadratek za razdaljo ki je ne meri, nič ni zvoka,ni rumenega, ni rdečega, in ni trikotnika z klicajem. Isto mi je napisalo parking asistence foulty še dobro da nisem šel senzorjev menjavat, in kupovat sem si prej sposodil škatlico delujočo na odpadu probal, in vgradil. Èe mi znaš popraviti škatlico si pravi elektronik avtoelektičar namreč če v njej zamenjaš čip ki ima tako majhne pine da jih komaj vidiš pod povečevalno. Bi dal v popravilo še za rezervo pa ga ni mojstra, ki bi si s tem življenje grenil. Na črnobelem malem zaslonu je drugačen prikaz je pa razlika samo v zaslonu senzorji isti ista škatla  je tudi na P 407 in C6 mora pa imeti spredaj in zadaj senzorje avto če ne ne paše.
Citroen - kreative tehnoloži.

DejanO

Citat od: alesz;238407In zakaj bi crknila tista škatla...?to je zelo malo verjetno,ali je okvarjen senzor ali pa napeljava,spredaj ali zadaj v samem odbijaču....verjetno imaš sprednje in zadnje senzorje !

Imam, prednje in zadnje.