Kupim C5 2.0 HDi break II ali III exclusive!

Začel/a DejanO, Januar 28, 2016, 07:35:24 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Kupim lepo vzdrževan in ohranjen C5 najraje exclusive z xenonkami. Èe ga imate ali poznate soseda, da ga proda, me prosim kontaktirajte.

cena II do 4500 €.
cena III do 7500 €.

Dejan 040/33-88-10
dejan.orovic@teleing.com
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

andraž

Boš imel dva? Zelo zelo redko se pojavi na netu dober avto, ena II exclusive, od prvega lastnika, letnik 2007, se je nedavno prodajala na avtonetu. Zdaj jo nekaj dni ni več. Se mi je zdela res lepa. Škoda, si malo zamudil.

DejanO

Ženi so se zaleteli v rit, je pa avto zdaj pri Jerovšku, ki pravi da bo za mesec dni dela na njem, da ga zrihtajo. Ne vem, če bomo lahko toliko časa brez avta.

Avto jolly Kranj ima eno III exclusivko.
Slabo je na avto-netu.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

andraž

MSrougeZX

To pa je sranje...verjetno je ocenjen totalka,ne? Vanja je OK?

Pajek s.p. nima nič pametnega?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DejanO

Ja Vanja OK.
Verjetno bo totalka, jutri naj bi poslali iz zavarovalnice ponudbo.
Cenilec je iz KP Griparič, ker je povzočitelj tujec, zav. pa Generali.

Ok, ker sem v soboto v bližini sem mislil.

Gledam na vse konce in kraje pa nič kaj

bolha, avtonet, svak pozna ernega ki vozi avte iz F bomo videli tam kaj bo.

DejanO

V soboto grem gledat enega srebrnega exclusiva l. 2005 (avto cobra) v Ljubljano za 4.000, pa da vidimo.

LP

DejanO

sulicar

Jih imaš kar nekaj,ki imajo ceno okrog 7900 in ni hudič,da ti ga ne dajo za 7500,če prideš s kešom.Baje se sedaj zelo slabo prodajajo avti,tak da navali....Vzami raje MK III,ne bo ti žal,verjemi.

cikocx

Cx za zmeraj:BigThumbs:

sl1

Kolikor sem na hitro pogoogle-al, ni videti, da bi bili ti motorji problematični.
Klasika modernih dizlov - DPF če ne voziš dosti po avtocesti, egr se lahko zatakne, injektorji goriva lahko puščajo in to je to. V bistvu nič katastrofalnega.
Ima pa 440Nm navora... Mislim da je teža avta naenkrat nepomembna.

Čojko

DejanO sprašuje če kdo ve za kakšnega dobrega 2.0 HDI break, MK II ali MK III z xenon od znanega lastnika. Očitno nihče.