Kupim C5 2.0 HDi break II ali III exclusive!

Začel/a DejanO, Januar 28, 2016, 07:35:24 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xpuser

DejanO

Avto je pri Jevovšku, dela ohoho za mesec dni sigurno, menda ga bom prodal razbitega, drugi teden pa čakam poravnavo od zavarovalnice.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Na avtonetu sta samo 2 komada C5 II slovenska, po eden v LJ in KP, kolega s foruma sem pooblastil, da ga gre gledat na Obalo.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Citat od: sl1;214523Jaz bi tega ali kaj podobnega: http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10524728&show=1&avto=Citroen%20C5%20Tourer%202.7%20HDi%20V6%20Exclusive%20F...

Za tega sem se še jaz zdaj zagrel nevem če nebomo šli po njega samo naši še mora bit lepi saj veš kako to gre lepi mora bit ostalo jim je vseeno...

Tosem mislo

DejanO

Našel avto na Primorskem (citro familija), vedno servisiran pri Jerovšku (zelo pomembno pri rabljenem avtu), 90% verjetno ga vzamem.

l. 2006, break, srebrn 2.0 HDi exclusiva!

batzajla

batzajla

prva stvar, jo bo treba ponovno spravit za volan
mam iste izkušnje

CEPETKO

Po evrotaksu boš zagotovo od zavarovalnice dobil 800 eu za njega.
V celoti ga boš težko prodal karamboliranega nad 500 eu pa enih 800 dobiš od zavarovalnice pa si na 1300. Bo pa 100% totalna ekonomska škoda ker škodni primer daleč presega vrednost celotnega vozila tako da te bodo odpravili z temi osmimi stotaki.
Citroen - kreative tehnoloži.

skrt3

Totalka za nasega bivsega berlinga je bila ocenjena cca 3 jurje, jurja pa nam je placal licar v pokoju, ki ga je zrihtal in prodal naprej. Berlingo je bil cca letnik 2003 in 2.0 hdi.

Mislim, da bi morala zavarovalnica kaj boljse placat, kot 800 eur

sulicar

Meni so pred letom in pol dali totalko za c5 MKI letnik 2003 1300€,pa je avto bil vozen,samo levi blatnik in luč za zamenjat ostalo pa porisana feltna in leva vrata in zadnji blatnik...skratka avto vozen.

DejanO

Citat od: CEPETKO;214574Po evrotaksu boš zagotovo od zavarovalnice dobil 800 eu za njega.
V celoti ga boš težko prodal karamboliranega nad 500 eu pa enih 800 dobiš od zavarovalnice pa si na 1300. Bo pa 100% totalna ekonomska škoda ker škodni primer daleč presega vrednost celotnega vozila tako da te bodo odpravili z temi osmimi stotaki.

Pretiravaš! Cenilci gledajo eurotax (tam je znesek za 10 let staro C5-ko 2600€ so rekli pri Jerovšku) in cene na avtonetu. Ocenijo nekje vmesno sredino. Slovenske ponudbe je malo med 2005-2006 letniki, avto je nadpovprečno ohranjen,...
Glede, da izplačuje tuja zavarovalnica (HR) se mislim na nekorektne cenitve 1x ali večkrat pritožiti in se mi s podpisom poravnave ne bo mudilo.

V torek si gremo po drugi avto na Primorsko. Skrtu hvala za ogled, ima v dobro odličen hamburger v Snack baru.

andraž

Èe je tuja zavarovalnica bi lahko ženo dodatno še konkretno bolel vrat, pa je še iz tega naslova odškodnina...

DejanO

Citat od: andraž;214615Èe je tuja zavarovalnica bi lahko ženo dodatno še konkretno bolel vrat, pa je še iz tega naslova odškodnina...

Saj jo in je na bolniški.

sl1

Naj se čimprej pozdravi. Še dobro, da je imela tako varen avto.
A je kamion priletel od zadaj, ker se mi zdi, da je avto dobil udarec precej visoko?

DejanO

Ja od zadaj, bila je megla, slaba vidljivost in ena hrvatica je nekaj cincala, menjala vozni pas (iz D v L) in pred ženo, ona po bremzi in (iz L v D), tam pa tovornjak v njo.

Kriva hrvatica, ker nima kaj menjavati na AC vozni pas brez smerokaza.

Žena še ima terapije in gas nazaj v službo.
C5 ji tedaj pripravimo za pridno nabiranje km.