c5 par uprašanj

Začel/a simons, Januar 19, 2016, 09:32:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

simons

Ja sej ko sem kupoval avto se mi je zdel da bo kmal treba sklopko menjat gllede na to kje prime,tko da je blo za pričakovat.Ja jebi ga bomo zrihtal pa bo.

xpuser

simons

Danes naročil sklopko in semeringe......ampak me je avto prehitu..pedal padel v podn in gotovo.:funny34d:

Romzi

Dobro zrihtajte. Tole še nima dvomasnega vztrajnika? Ali pač?

simons

Model v štacun je reku da ga ma.

simons

Danes dobil avto nazaj...vesel ko radio,vse ok samo malček imam tanjšo denarnico.
Vstrajnik pa je dvomasni...potrjeno.

alan30

Pa si menjal komplet tudi vztrajnik.
Nič pa nebi bilo narobe , da bi z nami delil kolio tanjša pa je denarnica.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

simons

Ne....vstrajnik je ok.
Komplet sklopka in delo 250 € cena zelo sprejemljiva.

alan30

Jaz osebno neglede na to da je uztrajnik dober bi ga menjal, ker slej ko prej ga bo vrag vzel, in potem jovo na novo vse skupaj. Teli dvomasni vztrajniki so tako delikatna zadeva, no ja saj je ogromno napisanega na to temo.

Upam pa, da se motim in ti bo vztrajnik deloval še mnogo km, jaz žal te sreče nisem imel.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

xpuser

Ti bi, samo kaj ko na teh motorjih ni bil problematičen.

simons

To je tud men mehankar reku,da pri teh motorjih ponavadi ni problemov.Upam da ima prav.

cikocx

Jaz imam c5 2004 2.0 hdi in sem moral menjati dvomasni vztrajnik, je bil čisto zanič in sem dal gor enomasnega. Sklopka je bila pa še dobra, z ležajem vred, ampak sem dal vse novo. Pri kolegu, kateri ima isti motor smo isto naredili.
Cx za zmeraj:BigThumbs:

simons

Kakšna je pa razlika sedaj ko imaš enojnega.....a kaj bolj trese,je bolj glasn..to mi nikol niblo jasn.

cikocx

Nič kaj dosti bolj ne trese, ker ima sedaj funkcijo dvomasnega vztrajnika lamela, v kateri so vzmeti, slišati ga ni pa čisto nič, tudi sklopka je mehka, mogoče samo malo bolj zatrese pri majhnih obratih, skoraj brez gasa, če voziš z drugo brez gasa naprimer, čist uredu je, smo dali na več avtov tako in je čist uredu.
Cx za zmeraj:BigThumbs:

simons

Težave se nadaljujejo.
Sedajle na poti iz šihta se mi je prižgala lučka servis opozorilo.....antipolution faul......kva za boga je pa to.