Rami

Začel/a hadei, Julij 07, 2007, 10:09:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Kaj je bolje?! Imet v kompu 4x 512Mb DDR 400 ali......2x1Gb DDR 400.

drugače pa, ?e koga zanimajo jih tudi prodajam. 2 pal?ki rama sta celo stari samo 2 meseca (račun).
Drugi dve pa cca. 1,5 leta.

Ugodno.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

prosim ?e jih da? v oglase, ki so namenjeni prodaji
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Interceptor

Najbolj je met 4?1gb.

deyo

Moje menenje je tak?no, da je najbolje imeti vse pal?ke od istega proizvajalca , isti model rama z enakimi šipi in pa po močnosti ?e isti datum izdelave.

Meni se je to enkrat posre?ilo dobit (isti datum).

Interceptor

ja to zarad dual Našina, je pa treba prej pogledat katere firme in vrste ramov podpira mati?na plošča k ?e ne se zgodi ko men k sm vtaknu GEIL v asusovo plato in ni delal.

deyo

To pa sem pozabil napisat, kar si zdaj ti interceptor. Izjemno pomembno za sistem je to da da? noter rame katere proizvajalec mati?ne plošče priporo?a.
Preizkuženo na lastni koči in je res.

hadei

Zadeva je tak?na, da imam sedaj te rame v kompu in delajo povsem brezhibno. So 4 pal?ke v parih. 2 JETRAM in 2 KINGMAX v DUAL Našinu. Sedaj bi pa rad zamenjal teh 4x 512Mb za 2x 1Gb.
Zanima me kakšna je razlika, ?e imaš 4x 512 ali 2x1Gb? ?e spljoh je.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

zdej ma? 2 para k delata u dual Našinu, pol boš meu pa sam ?e enga.

Opis kaj dela dual Našin bom dal pa med članke.

hadei

INTERCEPTOR......?e bom imel 2 pal?ki po 1Gb bo tudi delalo v DUAL NašINU. Mene samo zanima zaradi koli?ine rama. Kako hitreje ali lažje bo komp dihal, ?e so 4x 512 ali 2x1Gb.
Je razlika, ?e delujejo rami v DUAL NašINU z DVEMA pal?kama ali, ?e delujejo v DUAL NašINU z štiriMI PAL?KAMI?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

Citat od: hadei;13417Je razlika, ?e delujejo rami v DUAL NašINU z DVEMA pal?kama ali, ?e delujejo v DUAL NašINU z štiriMI PAL?KAMI?!

ja sevede je,?e enkrat večjo prepustnost ma?.tko delata 2 po 2, v drugem primeru pa samo 2.

je razlika ?e vleče? 2 šika naenkrat al pa 4

hadei

Aha, se pravi da sta boljša samo 2. To je zanimalo. Ali je RAZLIKA očitNaš!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

ma hadei ko da bi u ?pegu govoru.

?e ma? samo dva grejo vsi podatki čez ta dva, ?e ma? pa 4 grejo pa isti podatki čez vse 4 in je tolk hitrej.

a si pogledu članek o ramih???

Gox

Citat od: Interceptor;13445ma hadei ko da bi u ?pegu govoru.

?e ma? samo dva grejo vsi podatki čez ta dva, ?e ma? pa 4 grejo pa isti podatki čez vse 4 in je tolk hitrej.

a si pogledu članek o ramih???

Zgleda da ni, al pa ne posluša :-):emot113:

Interceptor

Ma sedi na učima, nemoj ja sada da ti ustanem...

hadei

Hahaha, nemoj, da ustane?.

Bomprebral članek o ramih. Zdaj takoj....vendar....ali je delovanje 2-eh ramov ob?utno hitrej?e tako, da bom tudi jaz zaznal?! Ali pa je to samo toreti?no in kot navaden uporabnik kompa ne bom tega opazil. To me zanima. I nemoj, da ti ja sad ustanem.
[SIGPIC][/SIGPIC]