Rami

Začel/a hadei, Julij 07, 2007, 10:09:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Interceptor

hitrej dela ?e ma? 4 notr.
in po vseh opisih in slikah ti ?e kr Našiga? svoje.

tisti rami n? kej dost ne segrevajo sobe, to dela napajalnik k piha vro? zrak vn.

Interceptor

Evo ti bom tko opisu:

ma? dve sobe, v prvi ma? 4 male kitajce, v drugi pa dva velika. kdo bo prej znosu ri? napolje?

deyo

Pa sej...al noče al pa ne razume :emot46::emot24:
(ga je današnji poraz McLarna vrgu iz tira)

hadei

Pa jebo vas, nekaj vas sprašujem vi pa takole.....drugi? ne bom ve?, ker ste kar nekaj....pa mi je kolega razložil v 5-eh enostavnih stavkih tako, da vem kako je sedaj.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Pa jebo te, ?e v drugem postu je blo vse jasno.

garac

ja ker mi ne znamo ?tajersko, on ti je lahko razložil, pa tudi ti slabo razume? slovensko ne?:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Interceptor

mislm tm u članku so celo slike,bol? ne more bit opisano ti pa po vsem tem u?ge? vn eno kontra, kva nej ti pol ?e razložim

Gox

Citat od: Interceptor;13423ja sevede je,?e enkrat večjo prepustnost ma?.tko delata 2 po 2, v drugem primeru pa samo 2.

Jaz sem ?e tukaj razumel da je s 4-mi rami v 2x dual Našinu hitreje :-)

Kako pa ti je kolega razložil?

Gox

Citat od: Interceptor;13445?e ma? samo dva grejo vsi podatki čez ta dva, ?e ma? pa 4 grejo pa isti podatki čez vse 4 in je tolk hitrej.

Tu v 12 postu pa je Interceptor samo ?e potrdil :-)

deyo

Citat od: deyo;13525Pa jebo te, ?e v drugem postu je blo vse jasno.

Citat od: Gox;13529Jaz sem ?e tukaj razumel da je s 4-mi rami v 2x dual Našinu hitreje :-)

Kako pa ti je kolega razložil?

No sej to je ta post za katrerga sem rekel da je bilo ?e vse vsem jasno razen HADEI-u.

Tale debata pa je ?e kar zanimiva he,he,he

hadei

Razložil je KAKO in ZAKAJ. drugače pa ni ve? pomembno, ker je tema za mene zaključena.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

No pa prej kot zaključi? temo nam ti povej v tistih petih enostavnih stavkih :emot4:

Interceptor

Mislm kouk se je en razjezu.

nej ti sam povem da je ta članek original od kingstona,pa ne vem kako ti je kolega lahko bol? razlo?u od fabrke kjer jih delajo?

hadei

Razložil je bolj preprosto in logi?no. Poleg tega pa je določene stvari lažje razložit v "živo" kot preko foruma.
V glavnem hvala za trud.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Tako stvar je urejena. Kon?no sem dobil ?e drugo pal?ko rama. Grrr....
Naj zaupam, da med uporabo računalnika z "samo" dvema pal?kama NISEM opazil nobene bistvene razlike v hitrosti. Dobesedno. mogoče, bi to opazil, ?e bi imel odprtih ne vem koliko aplikacij in igral igre in urejal slike itd....tako kot je predlagal INTERCEPTOR. Sicer ne morem re?t, da nima prav, ker je tak?na obremenitev zelo dramati?na za ram, VENDAR.....osebno ne uporabljam računalnika na takšen Našin zato pri meni NE pride do nobenega padca hitrosti v delovanju z dvema pal?kama.

Sem pa opazil BISTVENO upočasnitev, ko se sedaj imel par dni vstavljeno samo eno pal?ko. Takrat pa se JE OB?UTNO POZNALO. No sedaj imam 2x 1Gb in deluje povsem v skladu z mojimi prižakovanji. Hitro in zanesljivo.

In ?e menjava oz. dodajanje v fotografiji....
[SIGPIC][/SIGPIC]