Zimske pnevmatike

Začel/a mir4ko, Oktober 14, 2015, 09:26:34 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BT-C5

za gorenjsko samo nokian wr-d4!!

lugr78

Èe kdo rabi, svoje Nokian WR A3  225/55/ R17 na original železnih feltnah prodam za ene 400 €. Dve gumi imata cca. 6 mm profila, dve pa cca. 7 mm.
Voženo samo eno sezono, prodam ker imam drug avto.
Zaenkrat imam sicer eno "rezervacijo" ampak če se ne odloči potem je na voljo...
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

zlikovski

Z to življensko dobo 4 let, je totalen nateg, da imajo proizvajalci gum delo in biznis.

alesz

Saj to ni življenska doba gume,to je doba v kateri ti trgovec lahko to gumo proda.....

sl1

Samo to je tudi nateg, da ti proda 2 leti star DOT in to velja po zakonu za novo gumo.

alesz

36-48 ur tudi za tortico velja da je sveža...gume pa,popolno nove ne držijo nič,stare morajo biti vsaj 6 tednov (2meseca do pol leta) da se struktura ustali......

xpuser

Citat od: alesz;20982336-48 ur tudi za tortico velja da je sveža...gume pa,popolno nove ne držijo nič,stare morajo biti vsaj 6 tednov (2meseca do pol leta) da se struktura ustali......

Ja samo DOT je bolj pisan na kožo prodajalcem ker ni nepotrebnega skladiščenja gum in prodajajo še praktično tople.Samo da so stranke zadovoljne.:gimme_money:

sulicar

Kaj pa Nexen WINGUARD SPORT so za kaj?

Romzi

Bom povprašal brata. Ima zimske Nexen na Laguni 2, ne vem pa če ravno to. Je pa sicer iber zadovoljen.

pixxel

tudi kolega je imel dve leti letne nexen pa zadovoljen
sam men pa ne disi pa 1.6 tone pa to

xpuser

nexen so mehke in tudi bočnice so dosti mehke jih dosti hitro pobere po robovih.Sem bil pa presenečen se bojše obnesejo kot pa najbolj prodajana s3.

sulicar

Se odločam med nexen,ki so bile vožene lansko sezono dot 2014 in skoraj novim profilom in pa michelin alpine stare 2-3 leta z 6mm profila....cena ista okrog 45€ na komad!

pixxel

danes od vulkanizerja je rekel da so nexen dosti boljse od kumho
tako da glede na ceno 64eur sem se ze skoraj odlocil

Romzi

sl1

Jaz imam pa sedaj 2 leti Kleber krisalp hp2, pa niso slabe. Prej sem pa imel continental wintersport ts790, 810 in 850 in so bile vse res zelo dobre - saj tudi niso poceni.
Ko bom nove zimske kupoval bom verjetno zopet continentalke.