C4 1.6Vti Exclusive (Gox)

Začel/a Gox, Maj 21, 2015, 11:52:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dexterboy

To je tudi meni padlo v oči. Èe pogledaš razliko v ceni za 100 litrov bencina, je to eno pivo... Lahko pa da, @Èojko, aplikacija ne omogoča izbire vnosa :)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Čojko

Ni zastonj 100 oktanc na pumpah, žal pa pri nas to ve le 5% folka.

Zeko124

Ma daj, zdaj ga pa že bljuzite no... Na vseh novejših motorjih se po mojih izkušnjah razlika med 95 in 100 ama nič ne pozna ne pri porabi ne pri voznih lastnostih, tudi v moj bivši C5 sem vedno vsipal 95.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Xandrej

Valjda da je razlika... Že to je fora ko sem imel rdečo C5 če sem tankal 95 je bila lučka je gnjavil za katalizatorje, če pa 100 oktanca pa nikoli ni gušil... Xsara VTS je z 100 oktancem laufala vedno bolj mirno kot z 95... Jaz tankam 100 kakorkoli tako kot v mojega kot v ženinega... :BigThumbs:

Čojko

Jaz tankam 100 oktanskega v čisto vse kar je na bencin (avto, motor, vrtna koslinica, mešanica za v "laksarico", motorno žago, avtomatika).

Gox

Prej sem tankal, mešano 100 in 95 kakor kdaj, sedaj imam drugo priljubljeno bencinsko, kjer pa ni 100-ke. Tako tankam 95-ko.

Avto gre vedno enako, tudi pri porabi je tam tam, ne opazim nič posebnega. Tudi ne tankam 95-ke zaradi šparanja... Ker če ne bi imel dizla in se hvalil da pije 3,8...

Pač zdej mi je bolj priročen 95...
Aditiv Vti pa redno dodajamo v oba avta. Tam nekje na 6-8 tisoč km.

Z nemškim bencinom 95 navadnim  pa je letelo 197kmh po garminu :)
To pa je premium gorivo.

Čojko

Citat od: Gox;222801Z nemškim bencinom 95 navadnim  pa je letelo 197kmh po garminu :)

Naslednjič boš moral it brez garača. Bo pa zaradi tega trpela stabilnost na cesti :Hammer3:

dexterboy

Naslednjič boš moral it brez garača. Bo pa zaradi tega trpela stabilnost na cesti :Hammer3:

ROFL! Sej poanta je v tem, da ni imel garača. Èe bi zraven sedel, ne bi avto šel dlje od tretje. Èe bi še jaz sedel notri, avto še speljati ne bi mogel...
:emot15:
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Gox

117711km (Še 2000km, do servisa) Prednje ploščice bodo za zamenjat, saj so še ta prve gor. Pred odhodom na dopust so imele še cca 4mm mesa.

Poleti sem zalepil že dolgo časa nabavljene nalepke Citroen, za zavorne čeljusti.
Nalepke super držijo, tudi če ga tu in tam operem z visokotlačnim čistilcem na toplo vodo, so še vse črke gor :) :take_picture:

sulicar

Lepo izgleda,kje si jih nabavil?Bi jih jaz tudi dal na mojo c5.Sem isto pobarval čeljusti na  in še zaščitno pločevino in pesto na srebrno.

sušo

Jah sam zdej morš pa pravilno pravilno parkirat. In na parkplac in tko, da se feltne "umaknejo" nalepkam.
Zakaj bi blo preprosto, če je lahko zakomplicirano. Tko, v duhu Francozov in njih prevoznih sredstev.
He he

Gox

Ja ko ustavim pol preverim če so kolesa prav obrnjena :)

Da se vsaj na dveh kolesih vidi napis :)

garac

osebno sem na kolegovi diani notranje blatnike spredaj stran pobral, da se vidijo zavorne čeljusti, samo nimam tako češke, kot goran, imam Brembo, pa zadaj sem dal akrapoviæ nalepko, se mi zdi, da gre sedaj precej bolje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/