Tresenje in premetavanje

Začel/a SeaSick, Januar 25, 2015, 04:11:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Odisej

Hvala za informacijo.

Pa lahko vidiš da sta palčki zanič že ko sta montirani, recimo kako bi jaz ugotovil da je to res to. Ker po pravici povedano se mi zdi preveč močan zvok podvozja, da bi bili samo palčki, ali pač.

Je pa res moteče. Zaropota, samo preko takih hitrih prekimih podvozja, kaka luknja, železniški tiri, jaški,....recimo ležeči policaji ali kaj podobnega ni nobene panike, tudi vožnja in stabilnost je dobra...samo te "hitre" neravnine na cesti zaropotajo.

ppeterlin

Zdravo,

serviser je pri menjavi olja testiral tako da je z železno palico uprl ob motor in potem pritisnil pri zglobu navzdol in je opazil pri enem zglobu na eni palčki "luft". za drugo je testiral in je rekel da je še ok pa tudi gumice so izgledale ok na pogled. ko sem pa šel kupit dele, sem pa videl da je cena palčk in gumic tako smešno nizka da bom kar vse zamenjal in izkazalo se je da je bila odločitev pravilna, saj smo ob demontaži palčk videli da imata obe že luft na zglobih. Gumice so se pa ob demontaži tudi čisto "razcvetele" ker so sestavljene iz 2 plasti gume vmes je pa nek pleh.

Tko da se ti res splača zamenjat vse skup v kompletu...

Aja drugače je bilo pa pri meni tako močno pokanje da se je slišalo na bivši partizanki iz Šmarjeških Toplic do Novega mesta kot da se bo avto razpadel... :S

Lp,
Peter