Citroen servis

Začel/a metzeler, December 15, 2014, 05:52:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Citat od: Èojko;195616Kdor je profesionalec, kdor dela skladno z servisnim učbenikom, kdor ničesar ne skriva in je pošten mu tudi ni problem spustit zahtevne stranke v delavnico, da lahko prisostvuje servisnem posegu.

Èe pelješ avto daleč na servis in tam čakaš, da je avto gotov je vsaj meni v interesu, da sem pri servisnem posegu zraven in podrobneje pregledava avto, se pogovarjava o splošnem stanju, kaj me čaka v prihodnosti, kaj bi bilo morda dobro preventivno narediti že danes, pa morda še ni potrebno, še kakšno rečem z mehanikom, seveda opazujem njegovo delo in če je mehanik na nivoju še toliko raje naslednjič peljem avto tja. Seveda pa sem pri tem kar se le da uvideven in čim manj moteč za delovni proces. Na koncu pa še mehaniku v zahvalo nekaj stisnem v roko.

Cojko,odlicno povedano!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gule

Nihče seveda ne pomisli na drugo stran...torej en refraktometer lahko stane tudi par 100 eur...seveda zraven pa hodijo tujci, ki ga zelo enostavno stlačijo v žep in nikome ništa...to bodo seveda plačali delavci od svoje plače, saj ne pazijo na orodje...

Stranke niso za v delavnico...

hladilnik

Eh oprosti ampak jaz na to se pomislil nisem. Da bi kradel na servisu?!?! :Hammer3:

gule

Citat od: hladilnik;195747Eh oprosti ampak jaz na to se pomislil nisem. Da bi kradel na servisu?!?! :Hammer3:

No isto, pa stranka misli,da njo potkradajo, če hoče biti zraven...