Zamenjava zaslona v brlingotu iz A na C

Začel/a MiS, November 26, 2014, 06:52:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MiS

Pozdravljeni,
po iskanju sem našel zaslon C iz C5, ki sem ga vstavil v svojega brlingota (prej sem imel tekstovni zaslon A), vendar mi sedaj prikazuje nastavitev klime (nastavitve so mrtve), ostalo pa deluje razen ni menija Warning log (diagnostika). Zanima me, kako bi lahko ukinil prikazovanje stanja klime, oziroma kako vklopiti mankajoči meni. Avto nima USB priklopa.
Èe je slučajno kje podobna tema (po preletu foruma je nisem zasledil) se toplo priporaočam.
Hvala

north

Ti rabiš Dotičen zaslon C prav iz identičnega avta se pravi iz Berlingota ki ima zaslon C ker v C5 ta zaslon še klimo prikazuje v berlingotih pa prikazuje samo BC in radio mislm da je en uporabnik to spremenil kupil je zaslon C in še nekaj je potrebno v BSI spremenit z testerjem.
Citroën - Creative Technology

MiS

Uredil s DiagBox-om, prijavil v Bingota kot P407 (kot C5 in šlo, v menijih Berlingota pa te možnosti ni), šel po menijih do nastavitve zaslonov, izklopil meni klima. Ker sem pa po duši še otrok sem se še malo sprehodil po možnostih in si vklopil izpisovanje napak in obvestil ter priklapljanje meglenk v zavoj kot pomoč pri vožnji v ovinke.

veliki

Mogoče kakšna slika končnega izdelka.

Drugače pa vsem veliko varnih kilometrov:)

north

Me zanima kako si to uredil imaš verjetno ESP da si lahko vklopil meglenke da sveti v ovinkek..

MiS

da, imam esp, vendar mislim, da ima senzor za naklon volanskega obroča vsak mkIII že vgrajen.

north

Ja ESP vem da rabi podatek o kotu volana prvi berlingoti verjetno nimajo možnosti te funkcije vklopit facelift pa že.

MiS

north

Potem je novejši facelfit ali starejši ?

MiS

Brez ledic (ločenih dnevnih luči) in nima zatemnjenih zadnjih luči ter ta star, špičast znak, ta novejšega so v Sloveniji prodajali od 2012. Na kratko ta desni.

north

Èudno se mi zdi da ima izbiro luči za ovinek res zanimivo to se samo active da na diagboxu ali je treba kaj preprogramirat ? ker luči v ovinek imajo samo novejši modeli..

MiS

diagbox, servisiranje; BSI; Osvetlitev signalizacija; tip osvetlitve; statična osvetlitev preko BSI in še nekaj vrstic nižje se omogoči osvetlitev s meglenkami. Po tem omogočanju se pojavi tudi meni na multifunkcijskem zaslonu, kjer lahko zadevo vklopiš ali izklopiš.
Še slikice:

north

Huh kandidiram za vklop me prav zanima če se pri našem tud da aktivirat ?Glede nato da nima ESP.

MiS