Zamenjava zaslona v brlingotu iz A na C

Začel/a MiS, November 26, 2014, 06:52:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

pa daj no Sever pa ne bos mel pregoreta zarnica izgled
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

north

Danes sva probala z diagbox-om nimam te možnosti ker je naš prestar letnik in nima ESP  Posledično ne rabi senzorja kota volana.Servo volan ima pa gnan preko mehanske črpalke.

Še enkrat hvala za trud Mis.
Citroën - Creative Technology

alesz

Potem je pa potrebno peš prevezavo naredit.če si to želiš......

north

Tako hudo si spet ne zelim imeti Te funkcije.Vseeno je lepse ce dela na senzor kota volana. Sicer je nakoncu rezultat enak.

garac

pa še žmigavce bi potem moral uporabljat, north je iz mlajše generacije, njih v avto šoli to niso učili

me pa veseli, da imate voljo urejat malenkosti na avtih, vsa čast
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

north

Ja res je garac mi smo iz tiste generacije tako imenovani DINAMIKI :) Vsekakakor je res sem pikolovski glede teh bonbonov...

TeMpL

Citat od: MiS;196294diagbox, servisiranje; BSI; Osvetlitev signalizacija; tip osvetlitve; statična osvetlitev preko BSI in še nekaj vrstic nižje se omogoči osvetlitev s meglenkami. Po tem omogočanju se pojavi tudi meni na multifunkcijskem zaslonu, kjer lahko zadevo vklopiš ali izklopiš.

grr :( ne deluje :) ... no imam funkcijo v multifinkcijskem meniju.. samo meglenke se ne vklapljajo :=)

Katero verzijo bsi software imaš ? (verzija) .. moj je 17.20 / letnik 2011

Lahko "izvoziš vse nastavitve BSI v kak pdf" ?" imaš v meniju "display all vehicle parameters" ;)

Hvala!

MiS

Pot objavljam tukaj, če bo še kdo rabil. Slika pove več kot beseda:

Ker smem objaviti 4 slike je nadaljevanje v naslednjem postu

MiS

Pri zadnji sliki sem spremenil vrstico 7 in 10.
Lp

TeMpL

Krasno.. vidim da imaš posodobljen bsi  iz 17.5. 2013 na verzijo 18.11 .. čeprav so meni takrat trdili da ni posodobitve.. banda lena :)

....  :/

no preklopim še diagbox v slovenščino, pa da vidim če se pojavi vrstica o meglenkah :)

Imaš v "logih napake za težavo senzorja olja" ?  -> tam ko ti izpiše vse napake po " kilometrih in času"

kakšen imaš motor?

north

Templ Imaš ESP oz. električni servo motor ?

MiS

Citat od: TeMpL;197333Krasno.. vidim da imaš posodobljen bsi  iz 17.5. 2013 na verzijo 18.11 .. čeprav so meni takrat trdili da ni posodobitve.. banda lena :)

bo očitno potrebo reskirat 35 eur za tedensko naročnino :/

no preklopim še diagbox v slovenščino, pa da vidim če se pojavi vrstica o meglenkah :)

Imaš v "logih napake za težavo senzorja olja" ?  -> tam ko ti izpiše vse napake po " kilometrih in času"

kakšen imaš motor?

Ja, mislim da včasih javi kot občasna napaka. Na servisu niso nič pokomentirali. To so vprašanja za tik pred iztekom garancije letos avgusta, potem gre avto v domačo oskrbo.

TeMpL

Citat od: north;197334Templ Imaš ESP oz. električni servo motor ?

Da, oboje.

...

NE vrstice o osvetlitvi z meglenkami ni... / kaka BEDA /

... Lahko si pa vklopiš parkirne luči ... izvlečeš ključ in vklopiš smernik.. to ti vklopi potem parkirne luči sam na 1 straini... (ki jo izbereš s smerkokazom)

north

Res zanimivo da ni te vrstice. Sicer pri našem kolikor vem je bila vrstica za vklopit luči v ovinek Mis bolje ve ker je on gledal na tester. Ta z parkirnimi lučmi je res po germansko :) TeMpL:Probaj posodobit BSI.

TeMpL

Nimam downloding pravic(za diagbox) mi manjka nek 15urni tečaj.. Ki sigurno ni zastonj..

Kernservisonm če ne morem gledati zraven res ne verjamem...

Nam celo pa Dn ki omenjajo posodablanje pa imam bsi in ostale verzije se 1rve.. Se lepo vidi v softu....

Očitno rabim VEZE ;}

Pansevis ki je plačal 7000eur letne naročnine.. Da imajo to sploh omogočeno.. Lol