Ročna zavora

Začel/a hadei, Junij 09, 2007, 09:58:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Danes se mi je skoraj zgodil en mali neljubi dogodek. namreč avto sem imel parkiran na malem klancu. Ko sem se hotel odpeljal, sem odpustil ročno in ga imel namen spustit vzratno, da bi obrnil brez pri?ganega motorja. Seveda zavore niso delovale in sem moral zategnit ročno. Avto se ni premaknil ve? kot pol metra zaradi prisebnosti ?oferja...hehe. Vendar....
Kasneje sem se spomnil, da novi C4 PICASSO nima fizi?ne ročne zavore. vprašanje je kako sPelješ v klancu pod ročno zavoro? Ali avto sam zategne avtomatsko zavoro glede na silo, ki pritiska na sprednji ali zadnji del zaradi klanca?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Prav zadnji? mi je mehanik razlagal o tej ročni... na klancu, se ustavi?, pritisneš zavoro, v tistem trenutku ko avto stoji, se ročna zavora avtomatsko zategne ...

Ko rabiš speljat, samo po gasu in gre dalje :BigThumbs:

hadei

Se pravi, da za tiste neve??e voznike zna biti to speljevanje na klancu prava no?na mora. Nekateri klanci so zelo zahtevni in nekateri speljuje celo malo pod sklopko. V tem primeru si tega ne morejo privo??it...jebeno, jebeno.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Citat od: hadei;10681Se pravi, da za tiste neve??e voznike zna biti to speljevanje na klancu prava no?na mora. Nekateri klanci so zelo zahtevni in nekateri speljuje celo malo pod sklopko. V tem primeru si tega ne morejo privo??it...jebeno, jebeno.

Jaz mislim pa da je tako speljevanje lažje, saj samo gas in greš.

Kaj pa ?e avto crkne? Je treba hitro po no?ni zavor, dokler ?e prime? Verjetno se ročna tudi pri ugasnjenemu sama aktivira, vsaj mogla bi se, ?e ne kako bi parkirali avto :-)

Kako pa takega Picassoja pod ročno obrne? ?  :-) :-)

deyo

Citat od: Gox;10680Prav zadnji? mi je mehanik razlagal o tej ročni... na klancu, se ustavi?, pritisneš zavoro, v tistem trenutku ko avto stoji, se ročna zavora avtomatsko zategne ...

Ko rabiš speljat, samo po gasu in gre dalje :BigThumbs:

A potem ko spusti? zavoro ročna ?e vedno drži je tako ?
?e je tako potem lepo počasi po gasu in gre. Saj tako si predstavljam, ker probal pa ?e nisem s avt.ročno zavoro.

hadei

V MB je en res zajeban klanec, kjer včasih eni peljejo ve? nazaj kot naprej. Potem pa vidiš kako ti?ijo na plin in pod sklopko speljujejo, ker jim je tako lažje. Zato mislim, da je malce bolj te?ko za nekatere.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Ena od variant je tudi ta, da ?e spušča? zavoro se s tem tudi počasi odpušča ročna zavora. Upam, da se razume kaj mislim....potem je gut.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Ja sam ?e vedno mi ni jasno. Ali ko odpušča? zavoro popušča tudi ročnaš A je to po defaultu. A je močno da ročna drži dokler ne pritisneš na gas?

Gox

Mislim da ročna kar v trenutku spusti, ne popušča.

Sem prvič vozil s tako ročno v testnem Picassoju. Najprej sem poskusil počasi speljat, ker je bil Picasso parkiran na plo?niku pred salonom. Ko sem počasi dodajal gas sem čutil da se je zadek malenkost posedel (ker je ročna držala), nakar mi je avto crknil.

Pa mi je reku sovoznik, da naj malo ve? gasa dam. Potem sem speljal z malo ve? gasa, je naredilo klik in avto je speljal :-)

?uden občutek, ko ti po končanem parkiranju nekaj manjka....misli? da si kaj pozabil ... ko ne rabiš ročne vle?t :-)

garac

Ja, žal se ne da postopoma spuščat, spusti v trenutku, kot je opisal gox
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Potemtakem je sicer zelo inovativno, vendar ne preveč praktično. Za nekatere, da ne pomote in zgračanja. namreč, ?e bo takšen avto vozil ne preveč "refleksni" voznik, se bo ali se je ?e hitro zgodilo, da bo šel vzratno v drug avto. Ker vsi vemo kako večina voznikov naredi na "po?tenem" klancu. Najprej gasa, potem pa spustijo ročno zavoro, da kar poletijo, samo, da ne bi crknil avto.
Po drugi strani, tako se bodo saj nau?ili speljevat ne da bi pokurili sklopko.
[SIGPIC][/SIGPIC]

boga

Elektro ročno uvajajo tudi druge firme, v nove modele, menda tudi renault v Laguno III. Zoprn občutek je ja. Pismo, kako naj ve kdaj popust, ali je to vezano na obrate motorja? Potem mora imeti tudi kak senzor nakolna ali kako? In ko se bo to zašelo kvarit, bo nekaj boljšega.
In na Tehničnih? Pusti avto v prostem teku in ugasne, da se ročna zategne?
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

deyo

Ja meni tudi ni čisto vse jasno okoli te ročne. Morda bi jo moral preizkusit da bi vedel zakaj se gre. Morda tudi izgleda kot da sem :Hammer3::emot100::emot4:, ampak je ne razumem (zaenkrat)

hadei

Bom vam vse razložil, ko bom kupil C4 Picasso. Do takrat pa bomo ugibali. Osebno mislim, da ni najbol?a izvedba ročne. Mehanska, je le mehanska. Kot vemo se je GOX-u na testu celo zgodilo, da ni popustila. Nix gut. Seveda se lahko to zgodi tudi pri mehanski, vendar je verjetnost zeeelo mala. Elektronika, pa je le elektronika.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

ročne sploh ne uporabljam, v glavnem itaq parkiram na ravnem. Sem enkrat pozim videl kako je enemu zamrznila al kaj ?e pa ni mogel nikamor.

Sigurno bo zajeban ?e bo kdaj crnila. Problem bo ?e bo zatenjena ali nezategnjena.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?